Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κριτική Δένδια στην κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς: Από τη Σεισάχθεια φτάσαμε στην απόλυτα επιλεκτική προστασία

Κριτική Δένδια στην κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς: Από τη Σεισάχθεια φτάσαμε στην απόλυτα επιλεκτική προστασία
Ο Μεϊμαράκης εκπροσωπεί μια σταθερά τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη συμφωνία με τους δανειστές για την προστασία της πρώτης κατοικίας και τα κόκκινα δάνεια άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας.
«Από τη Σεισάχθεια, φτάσαμε στην απόλυτα - μέσω των δικαστηρίων - επιλεκτική προστασία.
Νομίζω ότι αυτό αν μη τι άλλο προσκρούει στην πολιτική ηθική.
Σε σχέση με αυτό που έλεγε η κυβέρνηση υπήρξε όλεθρος» υποστήριξε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Δένδιας.
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ και στις προεκλογικές εκστρατείες των τεσσάρων υποψηφίων ο κ.Δένδιας είπε ότι «πρόκειται για τέσσερις αξιόλογους υποψήφιους όπως και αν το δει κανείς, με διάφορες τάσεις, που κι αυτό έχει σημασία μέσα σε ένα κόμμα».
Ο κ.Δένδιας υποστήριξε για την υποψηφιότητα Γεωργιάδη ότι «ουδέποτε έκρυψε αυτό που είναι, παρουσιάζει μια δεξιά υποψηφιότητα, προσπαθεί να μιλήσει σε ένα δεξιό ακροατήριο – σεβαστό» ενώ για τον κ.Μητσοτάκη είπε πως «όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα γι’ αυτόν, στο δικό μας εσωκομματικό διάλογο ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέφερε με την παρουσία του –δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί αυτό».
Αναφερόμενος στον Απόστολο Τζιτζικώστα είπε ότι «είναι ένα καλό, συμπαθητικό παιδί με παρουσία στην παράταξη» ενώ για τον κ.Μεϊμαράκη είπε ότι «εκπροσωπεί μία σταθερά» ενώ απαντώντας στην επισήμανση ότι δεν επεδίωξε τον διάλογο, είπε πως το έπραξε προκειμένου «να μην ανοίξει πληγές την επόμενη ημέρα» δεδομένου ότι έχει ισχυρή πιθανότητα νίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης