Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου καταρρέει – Παρασύρει στην κατρακύλα της και την Ελλάδα

tags :
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου καταρρέει – Παρασύρει στην κατρακύλα της και την Ελλάδα
Πανικόβλητη η κυβέρνηση στα αδιέξοδα της πυροβολεί με φόρους ότι κινείται σε αυτόν τον τόπο τονίζει το ΠΑΣΟΚ
Την θέση ότι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου καταρρέει και ότι στην κατρακύλα της παρασύρει και την Ελλάδα διατυπώνει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και ότι πυροβολεί με φόρους ότι κινείται.
«Η κυβέρνηση πελαγοδρομεί χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, με πρόχειρους αυτοσχεδιασμούς κυριολεκτικά στο πόδι, αναζητώντας νέα ισοδύναμα φορομπηχτικά μέτρα, τα οποία ανακοινώνονται και στη συνέχεια αποσύρονται, αφού πρόκειται να πλήξουν με επιπλέον βάρη μεγάλες κοινωνικές ομάδες ή σημαντικούς παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας».
Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, πανικόβλητη απέναντι στα αδιέξοδα της, πυροβολεί με φόρους ό,τι κινείται σε αυτό τον τόπο.
Τους απλούς πολίτες, τις επιχειρήσεις, τον τουρισμό, τους αγρότες, ό,τι παράγει και όσους μπορούν ακόμη να καταναλώνουν ένα εισόδημα, στηρίζοντας την οικονομία» επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο καταλήγει, τονίζοντας: «Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου καταρρέει, παρασύροντας στην κατρακύλα της και την Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης