Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Με εμένα αρχηγό στη Ν.Δ. δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργιάδης (ΝΔ): Με εμένα αρχηγό στη Ν.Δ. δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ
Στο Αγρίνιο βρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης
«Δεν θέλω να κάνω συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, από το Αγρίνιο.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «με εμένα αρχηγό στη Ν.Δ. δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκυβέρνησης με ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε οποιοδήποτε σχήμα».
Ανέφερε δε, πως «η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει μπροστά της ένα βουνό και γι' αυτό υπάρχουν τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης».
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ κάνοντας αναφορά στην προεκλογική περίοδο για την εκλογή προέδρου στην Ν.Δ. σημείωσε πως γίνεται σε μία χρονική συγκυρία που η χώρα βιώνει πολύ μεγάλη κρίση, αλλά και πως «μπορεί να είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, ωστόσο πάντα ήταν στα όρια της ευπρέπειας».
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους συνυποψήφιούς του, λέγοντας ότι «ο κ. Μεϊμαράκης ήταν υπέρ της συγκυβερνήσεως και προεκλογικά», ενώ για τον κ. Τζιτζικώστα, είπε πως  «είχε καταθέσει την κομματική του ταυτότητα για να κατέβει περιφερειάρχης, την ξαναπήρε για να κατέβει υποψήφιος και πρόσφατα δήλωσε ότι, εάν δεν εκλεγεί, θα επιστρέψει στα καθήκοντά του στην Περιφέρεια, άρα θα ξανακαταθέσει την κομματική του ταυτότητα.
Αυτό βέβαια δεν προοιωνίζεται διάσπαση, απλά ότι θα επιστρέψει στα καθήκοντά του».
Όπως είπε, «οι άλλοι τρεις θα είμαστε στη Βουλή και θα συνεργαζόμαστε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης