Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαμιμίκος (ΝΔ): Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για το τι πήγε στραβά με τις εκλογές – Όλα ήταν εντάξει την παραμονή της κάλπης

tags :
Παπαμιμίκος (ΝΔ): Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για το τι πήγε στραβά με τις εκλογές – Όλα ήταν εντάξει την παραμονή της κάλπης
Δεν θέλω να φανταστώ ούτε στο όνειρο μου ότι υπήρξε δάκτυλος από κάποιους να τιναχθεί στον αέρα η διαδικασία τόνισε ο κ.Παπαμιμίκος
Την θέση ότι το πρόβλημα που υπήρξε με τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ την περασμένη Κυριακή ήταν τεχνικό διατύπωσε ο πρώην επικεφαλής της ΚΕΦΕ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος υποστήριξε ωστόσο ότι «δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για το τι έχει γίνει, όταν παίρναμε διαβεβαιώσεις μέχρι την παραμονή το βράδυ ότι όλα είναι εντάξει».
«Δεν θέλω να φανταστώ ούτε στο όνειρο μου ότι υπήρξε δάκτυλος από κάποιους να τιναχθεί στον αέρα αυτή η διαδικασία που προβλέπεται από το καταστατικό» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Παπαμιμίκος.
Όπως είπε, εκλογές με τον ίδιο τρόπο είχαν γίνει το 2007 από το ΠΑΣΟΚ, το 2009 από τη ΝΔ, το 2010 από την ΟΝΝΕΔ χωρίς κανένα πρόβλημα.
«Τώρα που εξελίχθηκε η τεχνολογία, τι συνέβη» διερωτήθηκε ο κ.Παπαμιμίκος, ο οποίος υποστήριξε πως όλοι οι υποψήφιοι είχαν εκπρόσωπους τους και στην Τεχνική Επιτροπή των εκλογών.
«Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε την επιστολή με τις υποψίες του για τα τεχνικά προβλήματα στον κ. Μεϊμαράκη και όχι σε εμένα» είπε ο κ.Παπαμιμίκος, τονίζοντας ότι εδώ και καιρό δεν μιλάει με τον κ. Μεϊμαράκη.
«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια ένταση στις σχέσεις μας.
Αλλά είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναβρούμε» είπε ο κ.Παπαμιμίκος.
Επιπλέον, υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν ελέγχεται ούτε από συστήματα ούτε από μηχανισμούς και πως έχει δεχτεί τόνους λάσπης, υπογραμμίζοντας ότι ο μηχανισμός του κόμματος λειτουργούσε υπέρ άλλου υποψηφίου και όχι για τον Τζιτζικώστα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης