Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναστασιάδης (ΝΔ): Να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό οι εκλογές στη ΝΔ – Να εκτονωθούν τα προβλήματα

tags :
Αναστασιάδης (ΝΔ): Να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό οι εκλογές στη ΝΔ – Να εκτονωθούν τα προβλήματα
Σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί και επίσημα η διενέργεια εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου τόνισε ο κ.Αναστασιάδης
Την θέση ότι η εκλογική διαδικασία στη ΝΔ πρέπει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό για να εκτονωθούν όλα τα προβλήματα διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Σ. Αναστασιάδης.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο FM» ο κ.Αναστασιάδης υποστήριξε ότι η έλλειψη εμπιστοσύνης ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους για την προεδρία είναι αυτή που ευθύνεται για τη διαφοροποίηση απόψεων σε ό,τι αφορά την εκλογική διαδικασία.
«Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ως προς το αδιάβλητο της διαδικασίας και αυτό είναι πάρα πολύ κακό.
Υπάρχουν φόβοι ότι κάποιοι μπορεί να επιχειρήσουν να τη διαβάλουν» είπε ο κ.Αναστασιάδης, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί και επίσημα η διενέργεια εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου από την επικρατέστερη και μοναδική εταιρεία, τη Vodafone.
Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του κ. Μεϊμαράκη για την καθυστέρηση κατάθεσης μήνυσης σε βάρος της εταιρείας που ανέλαβε την εκλογική διαδικασία, αλλά και το κώλυμα που επικαλέστηκε ο κ. Παπαμιμίκος για να αποχωρήσει από την εφορευτική, υποστήριξε ότι «αυτά μου φαίνονται πολύ αστεία και παιδικές αντεγκλήσεις και νομίζω δεν ταιριάζουν σε ένα σοβαρό κόμμα και σε μια σοβαρή διαδικασία».
Πάντως, είπε ότι πρέπει να κατατεθεί η μήνυση για να ξεκαθαρίσει και τι φταίει και να μην υπάρχουν σκιές και αμφιβολίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης