Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσακαλώτος (ΥΠΟΙΚ): Έτοιμος να παραδεχθώ ότι μερικά πράγματα είναι αλήθεια ακόμα κι αν τα πει ο Στουρνάρας

Τσακαλώτος (ΥΠΟΙΚ): Έτοιμος να παραδεχθώ ότι μερικά πράγματα είναι αλήθεια ακόμα κι αν τα πει ο Στουρνάρας
Αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του βουλευτή του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλο και του υπουργού Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτου
«Είμαι έτοιμος να παραδεχθώ ότι μερικά πράγματα είναι αλήθεια ακόμα κι αν τα πει ο Γ. Στουρνάρας», ήταν η απάντηση που έδωσε στον βουλευτή του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλο, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στη Βουλή.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ στην συζήτηση στη Βουλή του προϋπολογισμού του 2016, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση υιοθετεί όσα λέει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρας, ακόμη και την φρασεολογία του.
Ο κ. Τσακαλώτος απάντησε «είμαι έτοιμος να παραδεχθώ ότι μερικά πράγματα είναι αλήθεια ακόμα κι αν τα πει ο Γ. Στουρνάρας.
Είμαι έτοιμος να παραδεχθώ για παράδειγμα αν πει ότι οι ομάδες της Βορείου Ελλάδας αδικούνται από τη διαιτησία ή ότι ο άνθρωπος χρειάζεται οξυγόνο για να ζήσει».
Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως «χωρίς επενδύσεις δεν έχει ανάπτυξη.
Για το πραγματικό αναπτυξιακό μοντέλο του ΣΥΡΙΖΑ και για το πού διαφέρει από αυτά που πιστεύει ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Μάρτιο του 2016».
Ο κ. Καραθανασόπουλος σημείωσε «έχετε αποδεχθεί τις ίδιες απόψεις με τον Γ. Στουρνάρα», με τον κ. Τσακαλώτο να απαντά εκ νέου ότι «στο πρώτο μάθημα φιλοσοφικής λογικής που κάναμε στο πανεπιστήμιο μάθαμε ότι ο συλλογισμός "η γάτα έχει τέσσερα πόδια, ο σκύλος έχει τέσσερα πόδια, άρα η γάτα είναι σκύλος" έχει κάποιο σφάλμα».
«Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι», σχολίασε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης