Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει καλά διότι είναι ένα γερασμένο κόμμα

Κυρ. Μητσοτάκης (ΝΔ): Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει καλά διότι είναι ένα γερασμένο κόμμα
"Εάν εκλεγώ πρόεδρος δεν πρόκειται να παραλάβω στη Συγγρού", είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει καλά διότι είναι ένα γερασμένο κόμμα που έχει χάσει την επικοινωνία με την κοινωνία», υπογράμμισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα είναι στο δεύτερο γύρο.
Ο ίδιος, σε συνέντευξή στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», σημείωσε ότι δεν πιστεύει «καμία δημοσκόπηση από τη στιγμή που δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε το εκλογικό σώμα.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγάλες εταιρίες έχουν αρνηθεί να κάνουν μέτρηση πρόθεσης ψήφου.
H τελική μέτρηση θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου».
Σημείωσε δε, πως η δυναμική είναι υπέρ του κάθε μέρα που περνάει «διότι έχω επενδύσει σε μια σοβαρή πολιτική παρουσία.
Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα είμαι στο δεύτερο γύρο».
Όπως είπε, «οι εκλογές κερδίζονται στο κέντρο.
Υπάρχει ένα 50% που δεν ψηφίζει, σ' αυτούς θέλω να στοχεύσω και θέλω να εκφράσω τις κοινωνικές δυνάμεις που αυτήν τη στιγμή είναι πολιτικά άστεγες».
Εάν εκλεγεί Πρόεδρος , ανέφερε ότι θα ξεκινήσει δουλειά την επόμενη μέρα, υπογραμμίζοντας ότι «δεν πρόκειται να παραλάβω στη Συγγρού, θα αλλάξουμε κτίριο και θα επιλέξουμε μια υποβαθμισμένη περιοχή σε ένα πολύ πιο φθηνό κτίριο».
Όπως είπε, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα έχει τον τελικό λόγο και θα λαμβάνει τις σοβαρές αποφάσεις για τη Νέα Δημοκρατία, ενώ δήλωσε ότι είναι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης και «η ΝΔ θα το ψηφίσει εάν εκλεγώ Πρόεδρος.
Οι χυδαίες και απαξιωτικές εκφράσεις που ακούστηκαν δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία».
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι πρέπει στη Νέα Δημοκρατία πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές, να αλλάξουν πρόσωπα, οργανωτικές δομές και να πάμε σε ένα συνέδριο επανίδρυσης όπου θα γίνουν πολλές καταστατικές αλλαγές.
Μάλιστα, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν καρπώνεται την απαξίωση του κ. Τσίπρα διότι είναι ένα γερασμένο κόμμα που έχει χάσει την επικοινωνία με την κοινωνία.
Η Νέα Δημοκρατία δεν αρκεί να μείνει ενωμένη αλλά και ανανεωμένη.
Πολλοί επενδύουν στη λογική του ώριμου φρούτου και περιμένουν τον κ. Τσίπρα να πέσει από μόνος του.
Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει καλά διότι είναι ένα γερασμένο κόμμα που έχει χάσει την επικοινωνία με την κοινωνία».
Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «την τελευταία στιγμή γλιτώσαμε μια τραγωδία για τη συνθήκη Σένγκεν από τη μνημειώδη ανικανότητα και την επιχειρησιακή διαχείριση του προσφυγικού από τον κ. Τσίπρα», αλλά και ότι «πρώτη φορά έρχεται η Ευρώπη και θέλει να μας βοηθήσει στη φύλαξη των εξωτερικών μας συνόρων με την Τουρκία και ο κ. Τσίπρας λέει όχι δεν χρειαζόμαστε βοήθεια».
Κατά τον ίδιο, «η σύνδεση του προσφυγικού με τη διαχείριση του μνημονίου ήταν τεράστιο πολιτικό σφάλμα και για άλλη μια φορά χαρακτηριστήκαμε ως το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης