Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Η κυβέρνηση αντί να σκίζει τα πουκάμισα, να αντιμετωπίσει τα προβλήματα

Χατζηδάκης (ΝΔ): Η κυβέρνηση αντί να σκίζει τα πουκάμισα, να αντιμετωπίσει τα προβλήματα
Εκτός από καλές προθέσεις, χρειάζεται σοβαρή και οργανωμένη δουλειά τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι «αντί να σκίζει τα πουκάμισα, η κυβέρνηση θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα» που έχει μπροστά της διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, κληθείς να σχολιάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης που υψώνει η κυβέρνηση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας.
«Γίνονται θεατρικές παραστάσεις σκίζουν πουκάμισα και στέλνουν ηρωικά μηνύματα, αντί να αντιμετωπίσουν τα πραγματικά προβλήματα, για να αρδεύσουν ψήφους αφελών» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε πως «εκτός από καλές προθέσεις, χρειάζεται σοβαρή και οργανωμένη δουλειά, να σηκώσει κάποιος τα μανίκια».
Ο βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε ακόμη για πλήγμα στην οικονομία από την παρατεταμένη κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη από τους μετανάστες.
«Αν μεγάλες εταιρείες φύγουν από την Ελλάδα δεν θα ξαναγυρίσουν» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας πως αν δεν εμπεδωθεί κλίμα εμπιστοσύνης στην οικονομία, ακόμα και να αρθούν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι στις τράπεζες, ο κόσμος θα αρχίσει να παίρνει τις καταθέσεις του.
Επιπλέον, ο κ.Χατζηδάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για σοβαρές καθυστερήσεις στην απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ, κάτι που όπως είπε, έχει σοβαρές επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία.
«Από τέταρτοι στις απορροφήσεις στα μέσα του ’14 που είχαμε πάει τη χώρα εμείς οι τρισκατάρατοι πέσαμε το 2015 σε δέκατοι όγδοοι» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης