Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Μπορώ να διεμβολίσω το μεσαίο χώρο, εκεί όπου κερδίζονται οι εκλογικές αναμετρήσεις

Κυρ. Μητσοτάκης: Μπορώ να διεμβολίσω το μεσαίο χώρο, εκεί όπου κερδίζονται οι εκλογικές αναμετρήσεις
Απεχθάνομαι τον λαϊκισμό, είμαι το αντίθετο του Τσίπρα, σημειώνει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ - Πολιτική χαρακτήρισε την αντιπαράθεση με τον Μεϊμάρακη
Την βεβαιότητα ότι έχει μεγάλη δυνατότητα να διεμβολίσει το μεσαίο χώρο, εκεί δηλαδή που κερδίζονται οι εκλογικές αναμετρήσεις, εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Παράλληλα, τόνισε ότι είναι «άλλη η Νέα Δημοκρατία του κυρίου Μεϊμαράκη και άλλη η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Δεν μιλάμε για τις ίδιες προσεγγίσεις στον τρόπο με τον οποίο θα ασκούμε την εξουσία και την αντιπολίτευση στον κ. Τσίπρα».
Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τόνισε ότι η αντιπαράθεσή του με τον κ. Μεϊμάρακη, που επίσης διεκδικεί την προεδρία της γαλάζιας παράταξης, είναι πολιτική.
«Κάθε κριτική συνοδεύεται από εναλλακτική πολιτική πρόταση.
Σε όποια κριτική έχω ασκήσει, έχω καταθέσει και μια συγκεκριμένη πρόταση. Αυτό πρέπει να κάνει η Νέα Δημοκρατία» σημείωσε, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του «ευρωπαϊστή κεντροδεξιό πολιτικό που σιχαίνεται το λαϊκισμό».
«Δεν είμαι αντι-Tσίπρας.
Είμαι το αντίθετο του Τσίπρα.
Είμαι ένας άνθρωπος που απεχθάνεται το λαϊκισμό» συμπλήρωσε.
Εξάλλου, ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών» και ότι «αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της χώρας».
Τέλος, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πολιτικής συνεννόησης με την κυβέρνηση, όμως υπογράμμισε ότι ένα πεδίο συναίνεσης θα μπορούσε να είναι η συνταγματική αναθεώρηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης