Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα η μάχη της ΝΔ – Ανοίγει τα χαρτιά του για το δεύτερο γύρο των εκλογών ο Απ. Τζιτζικώστας

tags :
Στη Θεσσαλονίκη σήμερα η μάχη της ΝΔ – Ανοίγει τα χαρτιά του για το δεύτερο γύρο των εκλογών ο Απ. Τζιτζικώστας
Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης θα βρεθούν και οι δύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται σήμερα η «μάχη» των Μεϊμαράκη – Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ καθώς και οι δύο υποψήφιοι θα βρεθούν σήμερα στην πόλη.
Στις 11.30 το πρωί, ο κ. Μεϊμαράκης έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου (στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace) όπου βρίσκεται για επαφές με στελέχη και μέλη του κόμματος, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί και ο κ.Μητσοτάκης,  οποίος θα έχει συναντήσεις με στελέχη και μέλη του κόμματος.
Μάλιστα ο κ.Μητσοτάκης θα παραμείνει και αύριο στην πόλη προκειμένου παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης.
Ωστόσο, το ενδιαφέρον στρέφεται στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος εκτιμάται πως σήμερα θα αποκαλύψει τις προθέσεις του για τη στάση που θα τηρήσει ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ.
Ο κ. Τζιτζικώστας έχει καλέσει τους δημοσιογράφους στις 13:30 μετά το μεσημέρι στο γραφείο του, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και θα κάνει τις σχετικές δηλώσεις.
Εκτιμάται πως το πιθανότερο είναι ότι ο κ.Τζιτζικώστας θα καλέσει τους ψηφοφόρους του  να ψηφίσουν κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των εκλογών της ΝΔ χωρίς να «δείξει» προς κάποιον από τους δύο υποψηφίους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης