Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Βατερλό για τις εργοδοτικές οργανώσεις η συμφωνία για την αύξηση των εισφορών

Γεωργιάδης (ΝΔ): Βατερλό για τις εργοδοτικές οργανώσεις η συμφωνία για την αύξηση των εισφορών
Για παράδοση αμαχητί των εργοδοτών σε μια κυβέρνηση που αυξάνει τους φόρους έκανε λόγο ο κ.Γεωργιάδης
Για Βατερλό των εργοδοτικών οργανώσεων έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην χθεσινή συμφωνία των εργοδοτών με την κυβέρνηση για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.
«Δυστυχώς την πάτησαν οι κύριοι Κορκίδης, Φέσσας και Ανδρεάδης» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι οι εργοδότες παραδόθηκαν «αμαχητί» σε μια κυβέρνηση που αυξάνει τους φόρους.
Αντιθέτως ο κ. Γεωργιάδης επαίνεσε τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλο, ο οποίος διαφώνησε με την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, καταθέτοντας περαιτέρω πλαίσιο προτάσεων για την «οριστική επίλυση του συνταξιοδοτικού ζητήματος».
«Αυτό που πρέπει να καταστεί σαφές είναι ότι το ασφαλιστικό δεν μπορεί να λυθεί μόνο με μέτρα που αυξάνουν τις επιβαρύνσεις, όπως για παράδειγμα οι αυξήσεις των εργοδοτικών εισφορών και των εισφορών των εργαζομένων αλλά αντίθετα πρέπει να συνδυαστεί και με ένα νέο αναπτυξιακό πλαίσιο αλλά και με μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας» αναφέρει μελέτη που διενήργησε το Κέντρο Μελετών (ΚΕΜΕ) του ΕΒΕΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης