Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θερμό κλίμα στις συναντήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη με Καραμανλή - Σαμαρά

Θερμό κλίμα στις συναντήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη με Καραμανλή - Σαμαρά
Εντός των ημερών ο νέος πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον κ.Μεϊμαράκη και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
(upd3) Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους του κόμματος, Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά. 
Η συνάντηση του κ.Μητσοτάκη με τον κ. Καραμανλή, η οποία διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, έγινε σε πολύ καλό κλίμα, όπως άλλωστε δείχνουν και οι φωτογραφίες από τον θερμό χαιρετισμό των δύο ανδρών.
Εξερχόμενος του γραφείου του κ. Καραμανλή στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς πήγε η συνάντηση, απάντησε «θαυμάσια».
«Του είπατε κάτι για τη στήριξη....;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για να λάβουν την απάντηση: «Τα εν οίκω μη εν δήμω».
Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι «το κλίμα ήταν πολύ καλό, όπως ήταν πάντα άλλωστε».

Embedded image permalink


Embedded image permalink

Τον κ. Μητσοτάκη ανέμενε στο γραφείο του κ. Σαμαρά και ο κ. Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος παρέδωσε στον νέο πρόεδρο του κόμματος το επίσημο πρωτόκολλο της ΚΕΦΕ με τα τελικά αποτελέσματα.

Embedded image permalink

Εντός των επόμενων ημερών ο κ.Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενώ την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Στις επόμενες άμεσες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο ορισμός νέων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και νέου γραμματέα της ΚΟ, καθώς επίσης και εκπροσώπου Τύπου.
Στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να οριστεί και η ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει το τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.


(πρώτη ενημέρωση Τρίτη 12 Ιανουαρίου 08:40)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης