Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Ο Μητσοτάκης να ασκήσει σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση στον Τσίπρα

tags :
Ασημακοπούλου (ΝΔ): Ο Μητσοτάκης να ασκήσει σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση στον Τσίπρα
Να αντιπολιτευτούμε για να δοθεί ένα τέλος στην καταστροφική πορεία της χώρας από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τόνισε η κα.Ασημακοπούλου
Να ασκήσει σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση απέναντι στον Τσίπρα ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm, η κα.Ασημακοπούλου υπογράμμισε ότι οι βασικές προτεραιότητες της ΝΔ θα πρέπει να είναι η άσκηση σκληρής και αποτελεσματικής αντιπολίτευσης σε συνδυασμό με την κατάθεση ολοκληρωμένης και καλοσχεδιασμένης πρότασης για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
«Να αντιπολιτευτούμε για να δοθεί ένα τέλος στην καταστροφική πορεία της χώρας από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» τόνισε η κα.Ασημακοπούλου, αναφέροντας ότι  η Ν.Δ. θα πρέπει να περάσει «σε αντιπολίτευση - σκληρό ροκ, γιατί η κυβέρνηση δεν άφησε περιθώρια για κάτι διαφορετικό».
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ενώ υπόσχεται πως θα διασφαλίσει βιωσιμότητα στο ασφαλιστικό σύστημα, με τη στάση της στο ζήτημα των μεταλλείων χρυσού της Χαλκιδικής, όχι μόνο δεν πρόκειται να προσελκύσει νέους επενδυτές, αλλά -όπως είπε- διώχνει και αυτούς που δραστηριοποιούνται στη χώρα.
Η κα.Ασημακοπούλου χαρακτήρισε «απολύτως ισορροπημένες» τις πρώτες επιλογές στελεχών που έκανε ο κ. Μητσοτάκης και συμφώνησε απόλυτα με την απόφασή του να προχωρήσει σε επιλογές νέων προσώπων στο κόμμα με αξιοκρατικά κριτήρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης