Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Βουλής της Κύπρου, Γιαννάκης Ομήρου – Θα συναντηθεί με τον Αλ. Τσίπρα

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Βουλής της Κύπρου, Γιαννάκης Ομήρου – Θα συναντηθεί με τον Αλ. Τσίπρα
Την Τετάρτη θα συναντηθεί με τον έλληνα ομόλογό του, Νίκο Βούτση, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο
Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο πρόεδρος του κυπριακού Κοινοβουλίου, Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος θα γίνει δεκτός σήμερα, στις 13:30, από τον έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18:00 θα παραστεί σε εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων της ακταιωρού «Φαέθων», που θα πραγματοποιηθεί στην πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα.
Το πρωί της Τετάρτης θα ξεναγηθεί στο μουσείο της Ακρόπολης και στις 10.30 θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νίκο Βούτση, ενώ στις 11.30 θα συναντηθεί με τον Νίκο Κοτζιά και στις 12.30 θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Στις 13.30 θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα που παραθέτει προς τιμή του ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και στις 17.30 θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ και γ.γ. του κόμματος Δημήτρη Κουτσουμπά, με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.
Το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτει ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής των Ελλήνων, Κώστας Δουζίνας.
Την Πέμπτη, ο κ. Ομήρου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την πρόεδρο του συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, Φώφη Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης