Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας (ΝΔ): Ο Τσίπρας εισπράττει τα ψέματα που σκόρπιζε δεξιά και αριστερά μέχρι να έρθει στην εξουσία

tags :
Γκιουλέκας (ΝΔ): Ο Τσίπρας εισπράττει τα ψέματα που σκόρπιζε δεξιά και αριστερά μέχρι να έρθει στην εξουσία
Η χώρα χρειάζεται ανάπτυξη για να βγει από την κρίση υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι ο Τσίπρας εισπράττει σήμερα τα ψέματα που σκόρπιζε δεξιά και αριστερά μέχρι να έρθει στην εξουσία διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ.Γκιουλέκας.
«Η κυβέρνηση εισπράττει τώρα αυτά που υποσχέθηκε» είπε ο κ. Γκιουλέκας, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FΜ και αναφερόμενος στις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις αγροτών και άλλων κοινωνικών ομάδων.
«Η κυβέρνηση προκαλεί με τη στάση της σχεδόν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας» υποστήριξε ο κ.Γκιουλέκας.
Ερωτηθείς για το εάν η χώρα αντέχει άλλες εκλογές με δεδομένη την άρνηση του κ. Μητσοτάκη για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι «η χώρα δεν μπορούσε να αντέξει ούτε τις προηγούμενες τρεις εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν από το περασμένο Ιανουάριο.
Σαφώς και δεν μπορεί να αντέξει»
«Η κυβέρνηση εφαρμόζει "φορομπηχτική" πολιτική αλλά η χώρα χρειάζεται ανάπτυξη για να βγει από την κρίση, τόνισε ο κ.Γκιουλέκας, ο οποίος διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να συμβεί αυτό, όταν η κυβέρνηση κατέχεται από "ιδεοληψία".
«Ανάπτυξη σημαίνει να μην κλείνει ο κ. Σκουρλέτης τις Σκουριές όταν το ΣτΕ με επανειλημμένες αποφάσεις έχει πει ότι τηρούνται απόλυτα οι περιβαλλοντικοί όροι» υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης