Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Δεν θα προχωρήσουμε σε μονομερείς ενέργειες - Έτοιμες οι προτάσεις μας για το ασφαλιστικό

Μαξίμου: Δεν θα προχωρήσουμε σε μονομερείς ενέργειες - Έτοιμες οι προτάσεις μας για το ασφαλιστικό
Ασφαλιστικό, κόκκινα δάνεια και δημοσιονομικό κενό, είναι τα βασικά ζητήματα που θα απασχολήσουν τις διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής των δανειστών
Η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες, ξεκαθάρισε ανώτατη κυβερνητική πηγή, τονίζοντας παράλληλα η κυβέρνηση έχει έτοιμες τρεις αντιπροτάσεις για το ασφαλιστικό αν οι δανειστές επιμείνουν στην περικοπή συντάξεων.
Όπως τόνισε η κυβερνητική πηγή, το Μέγαρο Μαξίμου διατηρεί χαμηλούς τόνους για την πορεία της αξιολόγησης, η οποία μαζί με τη νομοθέτηση, δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους δύο μήνες.
Ασφαλιστικό, κόκκινα δάνεια και δημοσιονομικό κενό, είναι τα βασικά ζητήματα που θα απασχολήσουν τις διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής των δανειστών οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα και το απόγευμα θα συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Επίσης οι τροϊκανοί αναμένεται να αποχωρήσουν την Παρασκευή και να επιστρέψουν στην Αθήνα μετά από δύο εβδομάδας.
Όσον αφορά τις κινητοποιήσεις των αγροτών, η κυβέρνηση επιμένει στη γραμμή του διαλόγου, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν έχουν δίκιο να αντιδρούν με αυτό τον τρόπο στις προτεινόμενες αλλαγές. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης