Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Απάτη η πρόσκληση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης προς τους αγρότες

tags :
Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Απάτη η πρόσκληση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης προς τους αγρότες
Δεν πρόκειται να συμμετάσχει κανείς αγροτικός σύλλογος, καμιά επιτροπή, κανένα μπλόκο, σε αυτή τη δήθεν συζήτηση, ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας 
«Ψεύτικο και απαράδεκτο το δίλημμα, δε θα προχωρήσει η διαπραγμάτευση, αν δεν περάσουν τα μέτρα, που είναι προαπαιτούμενα κλπ», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξη του στο Α' Πρόγραμμα της ΕΡΑ ενώ επισήμανε ότι δεν πρέπει να ματώσει ο λαός ξανά για να υπάρχει χρηματοδότηση.
«Δεν μπορεί να είναι πρόβλημα του εργάτη και του αγρότη σήμερα εάν θα έχει ο τάδε μονοπωλιακός όμιλος μεγαλύτερη κερδοφορία ή μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα σε σχέση με άλλους μονοπωλιακούς ομίλους.
Γιατί τέτοια συμφέροντα υπηρετούνται με αυτούς τους νόμους, τους βάρβαρους, με αυτά τα μνημόνια, με αυτά τα προαπαιτούμενα και πρέπει να μπει ένα τέρμα σε αυτά», είπε.
«Η πρόσκληση για την αυριανή συνάντηση της θεσμικής επιτροπής από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης προς τους αγρότες είναι απάτη», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.
«Σωστά κατά τη γνώμη μας απάντησαν χτες οι συντονιστικές επιτροπές των μπλόκων στη μεγάλη σύσκεψη που είχαν.
Δεν πρόκειται να συμμετάσχει κανείς αγροτικός σύλλογος, καμιά επιτροπή, κανένα μπλόκο, σε αυτή τη δήθεν συζήτηση, το διάλογο παρωδία», ανέφερε ο ΓΓ του ΚΚΕ.
Οι αγρότες έχουν πει ότι νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό πρέπει να αποσυρθεί, λέει ο κ. Κουτσούμπας .
«Αν θέλει διάλογο η κυβέρνηση, να πάνε οι αγρότες, να πάνε οι άλλοι φορείς, να ξεκινήσει με βάση τα αιτήματά τους.
Η κυβέρνηση δεν λέει αποσύρω αυτό το νομοσχέδιο και ελάτε εδώ να συζητήσουμε από την αρχή, να δούμε πως μπορούμε να λύσουμε αυτό το ασφαλιστικό πρόβλημα κλπ. Τους λέει ελάτε εδώ δήθεν να κάνουμε διάλογο στη βάση αυτού που κατέθεσε», πρόσθεσε ο ΓΓ του ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης