Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν αποκλείω πρόωρες εκλογές – Δεν έχει ηθικό φραγμό ο Τσίπρας

Γεωργιάδης (ΝΔ): Δεν αποκλείω πρόωρες εκλογές – Δεν έχει ηθικό φραγμό ο Τσίπρας
Η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση είναι ότι άνοιξε τα σύνορα υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει ηθικό φραγμό.
«Δεν αποκλείω πρόωρες εκλογές.
Δεν έχει ηθικό φραγμό ο Τσίπρας, ούτε τον ενδιαφέρει πού θα πάει η χώρα τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης, αναφέροντας ειρωνικά πως η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση είναι ότι άνοιξε τα σύνορα.
«Να είμαστε δίκαιοι.
Στο προσφυγικό έκαναν μετεκλογικά ό,τι υπόσχονταν προεκλογικά, αυτό που έλεγε η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου ότι πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα, ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτό κανάλι για να άρχονται εδώ οι μετανάστες.
Η Ελλάδα επί Σαμαρά είχε κλείσει την πόρτα στα σύνορα, με το που άνοιξε η πόρτα μπήκαν και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, και έπεσε η ταρίφα από τα 6.000 ευρώ στα 2.000 το κεφάλι λόγω του όγκου (των μεταναστών)» είπε ο κ.Γεωργιάδης αναφέροντας πως η κυβέρνηση υποσχόταν στους εταίρους hotspots και δεν έκαναν τίποτε.
Πάντως, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι δηλώσεις όπως αυτές του Αυστριακού ΥΠΕΞ Sebastian Kurz δεν είναι ευρωπαϊκού ύφους.
Ο βουλευτής της ΝΔ καυτηρίασε και το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη πληρωθεί τα δεδουλευμένα οι υπάλληλοι του ΟΤΑ στις κοινωνικές δομές.
«Κυβέρνηση της αριστεράς που ασχολείται με φτωχούς και αδύναμους και δεν μπορεί να πληρώσει τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές...
Αυτό για να καταλάβετε την ανικανότητά τους, ούτε τα στοιχειώδη δεν μπορούν να κάνουν.
Η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στον ΟΤΑ είναι πανεύκολο πράγμα, εγώ θα το είχα λύσει σε πέντε λεπτά στο γραφείο μου» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.
Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών είπε ότι «πολλά από αυτά που ζητάνε οι αγρότες τα έκανε η ΝΔ».
«Οι αγρότες ζητάνε κατ’ ελάχιστον αυτά που νομοθέτησε η ΝΔ...
Πρέπει να καταλάβουν όσοι ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτοκτόνησαν.
Να πούνε ότι έκαναν λάθος» είπε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «ο Μητσοτάκης δεν ανέβηκε σε τρακτέρ να τάξει λαγούς με πετραχήλια».
Όσον αφορά το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι τη διαπλοκή την αντιμετωπίζεις με περισσότερες άδειες.
«Όσο πιο λίγες άδειες, τόσο μεγαλύτερη διαπλοκή όσο περισσότερες άδειες τόσο μεγαλύτερος πλουραλισμός» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης