Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ως εδώ πια με τους φόρους – Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παίζει με τις αντοχές της κοινωνίας και της οικονομίας

tags :
ΠΑΣΟΚ: Ως εδώ πια με τους φόρους – Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παίζει με τις αντοχές της κοινωνίας και της οικονομίας
Το κυβερνητικό καραβάνι συνεχίζει αμέριμνο σαν να μη συμβαίνει τίποτα αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να παίζει με τις αντοχές της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας διατυπώνει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις πληροφορίες για νέες αλλαγές και αυξήσεις στην έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης.
«Αυξάνονται οι φόροι, μειώνονται τα έσοδα και το Υπουργείο Οικονομικών όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο κ. Σταθάκης επεξεργάζεται νέα αύξηση φόρων.
Δεν κατάλαβαν τίποτε από τα στοιχεία της Γ.Γ.Δ.Ε. που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας κ δείχνουν ξεκάθαρα ότι η αύξηση φόρων οδήγησε σε μείωση των εσόδων.
Θυμίζουμε ότι το 2015 αυξήθηκε ο ΦΠΑ στα νησιά και σε δεκάδες κατηγορίες αγαθών και υπηρεσιών, όπως αυξήθηκαν όλες οι προκαταβολές φόρου και η έκτακτη εισφορά και επιβλήθηκε φόρος στο κρασί.
Η μείωση των εσόδων ήταν αναμενόμενη για όλους εκτός από το κυβερνητικό καραβάνι που συνεχίζει αμέριμνο σαν να μη συμβαίνει τίποτα .
Οι εμμονικές ιδεοληψίες και η ανέξοδη διγλωσσία χαρακτηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ από τον καιρό της αντιπολίτευσης» υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.
«Σήμερα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση και δεν μπορεί να παίζει με τις αντοχές της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας.
Ως εδώ πια με τους φόρους.
Ο κ. Τσακαλώτος οφείλει άμεσα και δημόσια καθαρές απαντήσεις.
Και οφείλει πάνω από όλα να μην οδηγήσει σε διαλυτικές καταστάσεις την Ελληνική οικονομία» τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης