Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Οι φόροι είναι εχθροί της ανάπτυξης και της κάθε ευκαιρίας για μια παραγωγική Ελλάδα

ΝΔ: Οι φόροι είναι εχθροί της ανάπτυξης και της κάθε ευκαιρίας για μια παραγωγική Ελλάδα
«Ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ είχε μειώσει 30% την έκτακτη εισφορά, η σημερινή κυβέρνηση προετοιμάζει τον ελληνικό λαό για ακόμη μεγαλύτερη ύφεση μέσω της υπερφορολόγησης», υποστήριξαν από κοινού Όλγα Κεφαλογιάννη και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
«Οι φόροι είναι εχθροί της ανάπτυξης», υποστήριξαν από κοινού Όλγα Κεφαλογιάννη και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, κ. Γιώργου Σταθάκη.
Στη συνέχεια οι βουλευτές της ΝΔ επισήμαναν πως οι φόροι «είναι εχθροί κάθε ευκαιρίας για μια δημιουργική και παραγωγική Ελλάδα» και πρόσθεσαν ότι την ώρα που η πραγματική οικονομία και ο ιδιωτικός τομέας περιμένουν πρωτοβουλίες του υπουργείου Οικονομίας για ανακούφιση και στήριξη των παραγωγικών τομέων της ελληνικής οικονομίας, ο αρμόδιος υπουργός κ. Σταθάκης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να λάβει η κυβέρνηση ένα ακόμη αντιαναπτυξιακό μέτρο, δηλαδή να επιβάλει νέα έκτακτη εισφορά.
«Ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ είχε μειώσει 30% την έκτακτη εισφορά, η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προκειμένου να καλύψει το λογαριασμό που η ίδια προκάλεσε με τις καταστροφικές πολιτικές της, προετοιμάζει ψυχολογικά τον ελληνικό λαό με δηλώσεις του υπουργού για ακόμη μεγαλύτερη ύφεση μέσω της υπερφορολόγησης», επισήμαναν τα δύο στελέχη και βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης