Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Αν ο Τσίπρας δεν κλείσει την αξιολόγηση μπορεί να έχουμε εκλογές ακόμη και τον Απρίλιο

Γεωργιάδης (ΝΔ): Αν ο Τσίπρας δεν κλείσει την αξιολόγηση μπορεί να έχουμε εκλογές ακόμη και τον Απρίλιο
"Η πορεία της αξιολόγησης θα κρίνει τις πολιτικές εξελίξεις", σύμφωνα με τον ΄Αδ. Γεωργιάδη
«Εάν ο κ. Τσίπρας δεν καταφέρει να κλείσει την αξιολόγηση, τότε μπορεί να έχουμε εκλογές ακόμη και τον Απρίλιο», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «RealNews».
Όπως τόνισε, «η πορεία της αξιολόγησης θα κρίνει τις πολιτικές εξελίξεις.
Εάν ολοκληρωθεί, θα έχουμε ομαλές πολιτικές εξελίξεις»
Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας κάνει « τεράστια ζημιά στη χώρα», ενώ για το προσφυγικό σημειώνει ότι φοβάται το ενδεχόμενο κλεισίματος των συνόρων, αυτό θα σήμαινε σειρά προβλημάτων.
Κατά τον ίδιο, «πολλοί λαθρομετανάστες θα έμεναν στην Ελλάδα εγκλωβισμένοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά θα σήμαινε γεωπολιτική αναβάθμιση των Σκοπίων, με ό,τι αυτό σημαίνει για τα εθνικά μας θέματα».
Σχετικά με την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, ο κ. Γεωργιάδης κάνει λόγο για στροφή 180 μοιρών της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η παρουσία αυτή ενέχει «εθνικούς κινδύνους» σε σχέση με τις διαφορές που υπάρχουν με την Τουρκία. «Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν μπορούσε να γίνει και κάτι άλλο», προσθέτει , δηλώνοντας παράλληλα ότι με βάση την πείρα, δεν είναι αισιόδοξος ότι η Τουρκία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης