Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Τίποτα δεν συμψηφίζεται με τον μοιραίο πρωθυπουργό που σέρνει τη χώρα στο σημείο μηδέν

tags :
ΝΔ: Τίποτα δεν συμψηφίζεται με τον μοιραίο πρωθυπουργό που σέρνει τη χώρα στο σημείο μηδέν
Νωρίτερα, κυβερνητικοί κύκλοι, εξέφρασαν την εκτίμηση τους ότι η συναίνεση για το προσφυγικό δεν συμψηφίζεται με ανοχή στην διαπλοκή
«Τίποτα δεν συμψηφίζεται με τον μοιραίο πρωθυπουργό», τόνισε η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της, απατώντας σε διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου, για το «προσφυγικό και τη διαπλοκή», μετά τη κόντρα που έχει ξεσπάσει για τη λίστα Βorjans.
«Πράγματι. Τίποτα δεν συμψηφίζεται. Ειδικά με τον μοιραίο πρωθυπουργό που σέρνει τη χώρα στο σημείο μηδέν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία.
Νωρίτερα, διαρροές από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, εξέφρασαν την εκτίμηση τους ότι η συναίνεση για το προσφυγικό δεν συμψηφίζεται με ανοχή στην διαπλοκή.
Οι ίδιες πηγές σχολίαζαν πως ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία απατώνται αν θεωρούν ότι μπορούν να ανταλλάξουν την συναίνεση στο προσφυγικό με οποιουδήποτε είδους «ομερτά» για τα σκάνδαλα και την διαπλοκή της κυβέρνησης Σαμαρά, καθώς το προσφυγικό είναι εθνικό θέμα και στα εθνικά θέματα η συναίνεση πρέπει να είναι ειλικρινής και δεν μπορεί να μπαίνει σε παζάρια.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης