Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεραμέως (ΝΔ): Θα πούμε όχι σε ενδεχόμενο άσκησης veto από τον Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό

tags :
Κεραμέως (ΝΔ): Θα πούμε όχι σε ενδεχόμενο άσκησης veto από τον Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το προσφυγικό
Μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω απομόνωση της Ελλάδας, δεν θα βοηθήσει εκτίμησε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ δεν θα συναινέσει στο ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να ασκήσει veto στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ με την Τουρκία για το προσφυγικό διατύπωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως.
«Μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω απομόνωση της χώρας και θεωρώ ότι δεν θα βοηθήσει.
Μπορεί να οδηγήσει και σε κλείσιμο και άλλων συνόρων» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ.
Ερωτηθείσα για τις αποκαλύψεις περί μυστικών συναντήσεων του κ.Τσίπρα με τον εκδότη του Βήματος και των Νέων, Σταύρο Ψυχάρη, η κα.Κεραμέως, αφού υποστήριξε ότι αν είχε συμβεί κάτι ανάλογο από τη ΝΔ «θα μας είχαν εκτελέσει στο Σύνταγμα», τόνισε ότι κατά την χθεσινή του συνέντευξη ο πρωθυπουργός δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις.
«Ο κ. Τσίπρας που χαρακτήριζε τον κ. Ψυχάρη διαπλεκόμενο δεν μπορεί να συναντάται μαζί του στα κρυφά» τόνισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, η οποία διερωτήθηκε γιατί χρειάστηκαν τέσσερις εν κρυπτώ συναντήσεις και ποιο ήταν τελικά το αντικείμενο των συζητήσεων.
Όσον αφορά την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών η κα.Κεραμέως υποστήριξε ότι είναι αντισυνταγματικές οι ρυθμίσεις που πέρασε η κυβέρνηση ενώ εξέφρασε την κατηγορηματική της αντίθεση τόσο στις εξουσίες που δίνει ο νόμος στον Υπουργό Επικρατείας όσο και στην επιλογή της κυβέρνησης για τέσσερα κανάλια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης