Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης (ΝΔ): Η κυβέρνηση παραπαίει, είναι με την πλάτη στον τοίχο – Υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών

tags :
Αυγενάκης (ΝΔ): Η κυβέρνηση παραπαίει, είναι με την πλάτη στον τοίχο – Υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών
Η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί το προσφυγικό υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση παραπαίει και ότι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει το ενδεχόμενο εκλογών.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Αυγενάκης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί το προσφυγικό ζήτημα.
Όπως είπε, στο αυριανό Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών πρέπει να υπάρξει συμφωνία.
«Ο πρωθυπουργός να αφήσει τους παλικαρισμούς και να καταθέσει πλάνο σοβαρό για το προσφυγικό» τόνισε ο κ.Αυγενάκης, τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν θα δώσει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση για το θέμα.
Επιπλέον, κάλεσε την κυβέρνηση να δουλέψει για τα θέματα του τόπου ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών λόγω ασφαλιστικού, ή φορολογικού.
Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του υπουργού Υποδομών, Χρ. Σπίρτζη ότι παίρνει ερωτήσεις από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα (ΔΟΛ) και τις καταθέτει στη Βουλή, ο κ.Αυγενάκης είπε ότι ο υπουργός είναι μικρός και ανίκανος και αν έχει κάτι  … να το διατυπώσει, ενώ πέρασε στην αντεπίθεση, ζητώντας από την κυβέρνηση να απαντήσει, εάν υπήρξε συνάντηση στελέχους της με το κύκλωμα των εκβιαστών – δημοσιογράφων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης