Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Ο Α. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει και αρκείται σε «αδιέξοδους ακροβατισμούς»

Γεννηματά: Ο Α. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει και αρκείται σε «αδιέξοδους ακροβατισμούς»
Επίθεση και κατά του Κυρ. Μητσοτάκη από την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Διμέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού αλλά και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει και ότι αρκείται σε «αδιέξοδους ακροβατισμούς», αλλά και τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έχει στρατηγική με στόχο την παλινόρθωση της Δεξιάς και την κατάληψη του πρωθυπουργικού θώκου.
Οι επιθέσεις αυτές της κ. Γεννημάτα έγινε, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε εκδήλωση για το Περιφερειακό Συντονιστικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
«Είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα η Διάσκεψη για το προσφυγικό, και αυτό που θα ήθελα να ευχηθώ, είναι να έχουμε θετικά αποτελέσματα για την χώρα και θετικά αποτελέσματα θα προκύψουν μόνο αν τηρηθεί ή εθνική γραμμή που διαμορφώθηκε στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.
Περιμένω να διαψευστούν με τον πλέον επίσημο τρόπο, οι πληροφορίες που θέλουν την κυβέρνηση να έχει συμφωνήσει σε σχέδιο δήλωσης το οποίο προβλέπει το κλείσιμο των συνόρων», είπε στην αρχή της ομιλίας της η κ. Γεννηματά αναφερόμενη στη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε.-Τουρκίας για το προσφυγικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης