Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης (ΝΔ): Πιθανή η διεξαγωγή εκλογών σύντομα - Δεν αντέχει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

tags :
Αυγενάκης (ΝΔ): Πιθανή η διεξαγωγή εκλογών σύντομα - Δεν αντέχει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ
Αναποτελεσματική η κυβέρνηση στο προσφυγικό αλλά ευθύνες και στους Ευρωπαίους ηγέτες
Η χώρα είναι πολύ πιθανό να κληθεί σύντομα και πάλι στις κάλπες εκτίμησε ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη ο κ. Αυγενάκης υποστήριξε ότι είναι πολύ πιθανό να μην αντέξει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Κατά τον κ. Αυγενάκη, ο κ. Τσίπρας έχει τρεις επιλογές, ή να σοβαρευτεί και να κυβερνήσει ή να συνεργαστεί με συγγενική κοινοβουλευτική δύναμη ή να κάνει εκλογές.
Κατηγόρησε, επίσης, τον πρωθυπουργό για «αναποτελεσματικότητα» και «ανικανότητα» στη διαχείριση του προσφυγικού και σημείωσε πως αντί να το αντιμετωπίσει το διόγκωσε.
Μίλησε για «σόου του μίζερου Ελληνα πρωθυπουργού να χαριεντίζεται δίπλα στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Davutoglu» ενώ είχαμε αύξηση των προσφυγικών ροών στα νησιά του Αιγαίου.
Ο κ. Αυγενάκης, πάντως, επέρριψε ευθύνες και στους Ευρωπαίους ηγέτες όσον αφορά στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, υποστηρίζοντας ότι είτε έκαναν λάθος εκτιμήσεις, είτε οχυρώθηκαν πίσω από ακραίες θέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης