Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τηλεφωνική συνομιλία Τσίπρα – Davutoglu για την επίθεση στην Άγκυρα – Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο πρωθυπουργός

Τηλεφωνική συνομιλία Τσίπρα – Davutoglu για την επίθεση στην Άγκυρα – Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο πρωθυπουργός
Έντονη καταδίκη του τρομοκρατικού χτυπήματος και από το υπουργείο Εξωτερικών
Τα συλλυπητήριά του για την χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της Άγκυρας, από την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 37 άνθρωποι εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Τούρκο ομόλογο του, Ahmet Davutoglu.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Davutoglu ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού για το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στην Άγκυρα.
Σημειώνεται πως από χθες το βράδυ το υπουργείο Εξωτερικών είχε διατυπώσει την καταδίκη του για το τρομοκρατικό «χτύπημα» στην πρωτεύουσα της Τουρκίας.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατία, από όπου και αν προέρχεται, και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον τουρκικό λαό, στους πολίτες της τουρκικής πρωτεύουσας, καθώς τα θερμά συλλυπητήρια του ελληνικού λαού και της ελληνικής Κυβέρνησης στις οικογένειες των θυμάτων» αναφέρει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.
Σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή στον Davutoglu, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών, και στον τουρκικό λαό που πενθεί.
Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία. Βιώνουμε πρωτοφανή γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης