Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Μουζάλα – Σε εξέλιξη κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Μουζάλα – Σε εξέλιξη κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου
Την παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής ζητά ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα ύστερα από το σάλο και την ενδοκυβερνητική κρίση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του κ.Μουζάλα, ο οποίος αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία.
Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή των Γ. Δραγασάκη, Ν. Φίλη, Π. Σκουρλέτη, του προέδρου της Βουλής, Ν. Βούτση και της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη.
Η κυβέρνηση καλείται να λάβει σήμερα τις αποφάσεις της για την «τύχη» του Γ. Μουζάλα, ιδιαίτερα ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ, Π.Καμμένου, ο οποίος ζητά την παραίτηση του κ.Μουζάλα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση απειλεί ακόμα και με αποχώρηση από την κυβέρνηση.
Εν τω μεταξύ, την παραίτηση του Γ.Μουζάλα εντός της ημέρας ζητά και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ.Μητσοτάκης, ο οποίος επιρρίπτει στον υπουργό ευθύνες όχι μόνο για τη δήλωση του για τα Σκόπια αλλά και για τους ευρύτερους χειρισμούς του στο προσφυγικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης