Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Εάν ισχύουν οι διαρροές του Wikileaks, τότε βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα

tags :
Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Εάν ισχύουν οι διαρροές του Wikileaks, τότε βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα
Το ΔΝΤ έχει αυτή τη γραμμή επειδή είναι στριμωγμένο υποστήριξε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι εάν ισχύουν οι διαρροές του Wikileaks για τη συνομιλία που είχαν αξιωματούχοι του ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα, τότε έχουμε βάλει «το λύκο να φυλάει τα πρόβατα» διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
«Εάν είναι τα πράγματα όπως γράφονται, τότε βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος υπογράμμισε πως κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση άμεσα της πρώτης αξιολόγησης με βάση τη συμφωνία που υπεγράφη το περασμένο καλοκαίρι.
Ερωτηθείς για τις αιτιάσεις του ΔΝΤ και για την απαντητική επιστολή της Christine Lagarde στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «καταλαβαίνει ότι το ΔΝΤ έχει αυτή τη γραμμή και ασκεί αυτήν την κριτική, επειδή είναι στριμωγμένο».
Επιπλέον, επιτέθηκε κατά της ΝΔ για τη στάση που έχει τηρήσει απέναντι στην υπόθεση αυτή, τονίζοντας ότι «είναι ακατανόητο να σύρεται και η ΝΔ σε αυτή τη γραμμή»
Κληθείς να σχολιάσει την εμπλοκή του ονόματος του Σταύρου Παπασταύρου, πρώην στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά στα Panama Papers, ο κ.Ζαχαριάδης είπε πως του κάνει εντύπωση το «ότι σε όλες τις λίστες - Μπόργιανς, Λαγκάρντ και τώρα αυτή - βρίσκουμε τα ίδια πρόσωπα να αναπαράγονται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης