Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Κόλαφος για τον Τσίπρα η επιστολή Lagarde – Δεν θα μακροημερεύσει η κυβέρνηση

Γεωργιάδης (ΝΔ): Κόλαφος για τον Τσίπρα η επιστολή Lagarde – Δεν θα μακροημερεύσει η κυβέρνηση
Καταστροφικό εάν βρεθεί διεθνώς η Ελλάδα κατηγορούμενη ως μια χώρα που καταγράφει ξένους συνομιλητές είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Κόλαφο για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα χαρακτήρισε την απαντητική επιστολή της Christine Lagarde ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γεωργιάδης κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να βγάλει από πάνω της τη σκιά ότι κρύβεται πίσω από την υποκλοπή που διέρρευσε στα Wikileaks αναφορικά με τη συνομιλία αξιωματούχων του ΔΝΤ, τονίζοντας ότι «θα είναι καταστροφικό εάν η Ελλάδα βρεθεί διεθνώς κατηγορούμενη ως μια χώρα που καταγράφει τους ξένους συνομιλητές».
Για αυτό το λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει πειστικά στην κατηγορία αυτή.
Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, ευχήθηκε να κλείσει γρήγορα, τονίζοντας παράλληλα ότι «κρίνεται και η επιτυχία της κυβέρνησης για το πόσο γρήγορα θα κλείσει η διαπραγμάτευση».
Ωστόσο ο κ.Γεωργιάδης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα μακροημερεύσει, επισημαίνοντας πως αν δεν κλείσει η συμφωνία, η χώρα «θα μείνει από χρήματα».
«Όποιος καθυστερεί την διαπραγμάτευση παίζει το παιχνίδι του Πόλ Τόμσεν» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος σε ότι αφορά την εξεταστική για τον Γιάννη Βαρουφάκη είπε ότι η συζήτηση θα γίνει λέγοντας ότι ενδεχομένως να συσταθεί και η επιτροπή.
Ερωτηθείς εάν η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει, απάντησε θετικά, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα μειώσει το κράτος ώστε στη συνέχεια να μειωθούν οι φόροι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης