Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Μεγάλος παραμυθάς ο Τσίπρας – Δεν δικαιούται να είναι έκπληκτος από τις αποκαλύψεις του Wikileaks

Γεωργιάδης (ΝΔ): Μεγάλος παραμυθάς ο Τσίπρας – Δεν δικαιούται να είναι έκπληκτος από τις αποκαλύψεις του Wikileaks
Ο Μητσοτάκης λέει δύσκολα και αντιδημοφιλή πράγματα είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Μεγάλο παραμυθά χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος άφησε υπονοούμενα για την ταχύτητα, με την οποία αντέδρασε η κυβέρνηση στις αποκαλύψεις του Wikileaks για τις συνομιλίες αξιωματούχων του ΔΝΤ.
«Σε μια ώρα συνεκλήθη εκτάκτως κυβερνητικό συμβούλιο, εκδόθηκε ανακοίνωση, έγιναν συντονισμένες κινήσεις, προέβη σε ανακοίνωση ο ΠτΔ κλπ.
Ήταν εντυπωσιακό...» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφέροντας ότι δεν μάθαμε τίποτα καινούριο από αυτές τις αποκαλύψεις.
«Τι καινούργιο μάθαμε;
Αυτές είναι οι πάγιες θέσεις του ΔΝΤ από το 2010...
Η έκρηξη της κυβέρνησης υποτίθεται ότι προήλθε από την απειλή του Τόμσεν για πιστωτικό γεγονός.
Όταν ο Βαρουφάκης υπενθυμίζει ότι με τον Τσίπρα είχαν αποφασίσει να απειλήσουν με πιστωτικό γεγονός για να κουρευτεί το χρέος και ο Τσιπρας έκανε πίσω, είναι ο μόνος πρωθυπουργός που δεν δικαιούται να είναι έκπληκτος» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης.
«Αν ο Τσίπρας φορολογεί ό,τι κινείται και ό,τι αναπνέει αντί να περικόπτει δαπάνες θα γυρίσουμε σε ύφεση, και όχι μόνο δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα, αλλά θα κάνουμε και αγώνα εναντίον του» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι «ο Μητσοτάκης λέει και δύσκολα αντιδημοφιλή πράγματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης