Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Παρίσι εκτάκτως ο Α. Τσίπρας αύριο Τετάρτη 13/4 - Την Παρασκευή η συζήτηση για τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα

Στο Παρίσι εκτάκτως ο Α. Τσίπρας αύριο Τετάρτη 13/4 - Την Παρασκευή η συζήτηση για τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα
Για την αναβολή της συνεδρίασης έχει ήδη ενημερωθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης 
(upd) Αναβάλλεται για το πρωί της Παρασκευής 15 Απριλίου 2016 η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 13 Απριλίου συνεδρίαση στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τα δάνεια που έχουν δοθεί σε κόμματα και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ο λόγος της αναβολής είναι το έκτακτο ταξίδι που θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Παρίσι, χωρίς να είναι αρχικώς γνωστό το γιατί.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό από το Μέγαρο Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Francois Hollande, αύριο, Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι.
Η συνάντηση με τον πρόεδρο Hollande, όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου, είχε τοποθετηθει για την Πέμπτη αλλά επισπεύδεται μετά από αίτημα της γαλλικής πλευράς για αύριο, Τετάρτη, διότι ο Γάλλος πρόεδρος θα απουσιάζει μετά το βράδυ της Τετάρτης από το Παρίσι.
Την Πέμπτη, 14 Απριλίου, στις 12 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο, εδώ και καιρό, γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Martin Shulz στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 7 μ.μ. να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος Alex Springer με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Για την αλλαγή ως προς την ημέρα διεξαγωγής της συζήτησης, πάντως, έχει ήδη ενημερωθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης