Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρολιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Μητσοτάκης και ΝΔ κρύβονται πίσω από το αίτημα για εκλογές – Δεν αποκαλύπτουν τις θέσεις τους

tags :
Σκουρολιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Μητσοτάκης και ΝΔ κρύβονται πίσω από το αίτημα για εκλογές – Δεν αποκαλύπτουν τις θέσεις τους
Ο Μητσοτάκης είπε από τη Νέα Υόρκη ότι θα δώσει τα πάντα, ότι ζητά το ΔΝΤ υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη ότι ο κ.Μητσοτάκης και η ΝΔ κρύβονται πίσω από το αίτημα για εκλογές και δεν διατυπώνουν τις θέσεις τους εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρολιάκος, αναφέροντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ «έχει δώσει γη και ύδωρ στο ΔΝΤ».
«Αυτή είναι η διαφορά μας.
Ο κ. Μητσοτάκης από τη Νέα Υόρκη είπε ότι εγώ θα δώσω τα πάντα ό,τι ζητάει το ΔΝΤ και ο Τσίπρας κάνει επαφές στο εξωτερικό και προσπαθεί να έχουμε τις λιγότερες απώλειες» υποστήριξε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Washington Post ο πρόεδρος της ΝΔ.
Αναφερόμενος γενικότερα στην πολιτική – οικονομική κατάσταση της χώρας, ο κ.Σκουρολιάκος υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο», κατηγόρησε το ΔΝΤ λέγοντας ότι «προσπαθεί να μεταφέρει όλα τα βάρη στους φτωχούς» και επισήμανε ότι η κυβέρνηση υλοποίησε τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού και περιμένει από τους δανειστές να πράξουν το ίδιο.
Εξάλλου, στο ερώτημα αν η κατάθεση των νομοσχεδίων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό αποτελεί μονομερή ενέργεια, ο κ. Σκουρολιάκος απάντησε ότι και το νομοσχέδιο των εκατό δόσεων θεωρήθηκε από ορισμένους μονομερής ενέργεια, αλλά τελικά –όπως είπε- ψηφίστηκε και έδωσε ανάσα σε πολλούς δανειολήπτες.
Ερωτηθείς αν η επιβολή νέων φόρων αποτελεί λύση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «θα μπουν εκείνοι οι φόροι τους οποίους δεν μπορούμε να αποφύγουμε λόγω της συμφωνίας», τονίζοντας ότι τη λύση θα τη δώσει η ολοκλήρωση της συμφωνίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης