Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Θα ανοίξει πολύ σύντομα η εξαιρετικά κρίσιμη συζήτηση για την απομείωση του χρέους

Τσίπρας: Θα ανοίξει πολύ σύντομα η εξαιρετικά κρίσιμη συζήτηση για την απομείωση του χρέους
Το 2016 η χώρα θα ξεκινήσει την πορεία εξόδου από την κρίση, υποστήριξε ο πρωθυπουργός
Η χώρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, σε μια κρίσιμη διαπραγμάτευση υποστήριξε στην τριτολογία του κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για την ασφάλεια στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός κάλεσε εκ νέου την ΝΔ να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και τόνισε ότι είναι θέμα χρόνου να ανοίξει ην πολύ κρίσιμη συζήτηση για την απομείωση του χρέους εμφανιζόμενος βέβαιος ότι η χώρα μπορεί να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον.
Απαντώντας σε σημεία που έθιξε ο κ. Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι επί της κυβέρνησής του απορροφήθηκε το 98% από τα προγράμματα ΕΣΠΑ και έπεσαν 5 δισεκατομμύρια ευρώ στην αγορά ενώ υπεραμύνθηκε της ρύθμισης των 100 δόσεων για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών λέγοντας ότι έδωσαν ανάσα στη χειμαζόμενη αγορά.
Τέλος, επανερχόμενος και στο θέμα της συζήτησης, δηλαδή στην ασφάλεια, υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα και υπερασπίζεται την αξία της ανθρωπιάς με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα της προσφυγικής κρίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης