Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ): Παντελώς αδιέξοδη η συμφωνία – Η τρόικα έκανε το χατίρι στον Τσίπρα

Γεωργιάδης (ΝΔ): Παντελώς αδιέξοδη η συμφωνία – Η τρόικα έκανε το χατίρι στον Τσίπρα
Δεν υπάρχει ελεύθερος επαγγελματίας που δεν θα καταθέσει το μπλοκάκι του είπε ο κ.Γεωργιάδης αναφερόμενος στο ασφαλιστικό
Παντελώς αδιέξοδη χαρακτήρισε τη συμφωνία που προδιαγράφεται μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Η τρόικα για πολιτικούς λόγους έκανε το χατίρι στον κ.Τσίπρα με μια συμφωνία που είναι παντελώς αδιέξοδη και αντίθετη από όλη τη φιλοσοφία του προγράμματος» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89 ο κ.Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στα όσα προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένας ελεύθερος επαγγελματίας που δεν θα καταθέσει το μπλοκάκι του».
«Το πρώτο μνημόνιο φτιάχτηκε στις 6 Μαΐου του 2010 για να κάνουμε την ελληνική οικονομία πιο ανταγωνιστική.
Στα πλαίσια αυτού ήταν ορόσημο η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.
Προχθές δέχθηκαν αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος στράφηκε και κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκη αναφορικά με τη δήλωση του ότι ίσως να έχουμε καλύτερη συμφωνία από αυτή που περιμένουμε.
«Άμα ήξερε ο Δραγασάκης πως λειτουργεί η καπιταλιστική οικονομία, εγώ θα ήμουν ζογκλέρ» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι «είμαι κατά του Τσίπρα είτε βάλουμε κόφτη είτε όχι, είτε βρούμε πετρέλαιο στην Ακρόπολη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης