Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκλογές θα γίνουν το 2019 – Θετικό για κάθε κυβέρνηση να έχει ρυθμιστεί το χρέος

tags :
Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ): Εκλογές θα γίνουν το 2019 – Θετικό για κάθε κυβέρνηση να έχει ρυθμιστεί το χρέος
Ο Μητσοτάκης θυμίζει λίγο Σαμαρά και λίγο Λεβέντη με την εμμονή του για εκλογές τόνισε ο κ.Ζαχαριάδης
Την πεποίθηση του ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν το 2019 εξέφρασε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Ζαχαριάδης.
«Οι εκλογές θα διεξαχθούν το 2019.
Θα είναι θετικό για οποιαδήποτε κυβέρνηση να έχει ρυθμιστεί το θέμα του χρέους» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος σχολίασε και την επιμονή της ΝΔ στο αίτημα της για πρόωρες εκλογές.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θυμίζει λίγο Αντώνη Σαμαρά και λίγο Βασίλη Λεβέντη με την εμμονή του για εκλογές» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι ενόψει των ψηφοφοριών στη Βουλή για το ασφαλιστικό και το φορολογικό είχε δοθεί υπερβολική διάσταση σε μια πιθανότητα αποσταθεροποίησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα ΜΜΕ προεξοφλούσαν την κατάρρευση της κυβέρνησης τα Χριστούγεννα και μετά το Πάσχα» είπε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος αναφερόμενος στην επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές, υποστήριξε πως «βλέπουμε θετικά στοιχεία μετά από πολλά χρόνια πτώσης της κατάστασης».
Ως προς το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κ.Ζαχαριάδης τάχθηκε υπέρ ενός ανοίγματος του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσωπα και τεχνοκράτες από την Αριστερά μέχρι το Δημοκρατικό Κέντρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης