Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Η κυβέρνηση οδήγησε την χώρα προς τα πίσω – Δεν είναι αξιόπιστη στο εξωτερικό

Χατζηδάκης (ΝΔ): Η κυβέρνηση οδήγησε την χώρα προς τα πίσω – Δεν είναι αξιόπιστη στο εξωτερικό
Επιθυμία μας είναι η ΝΔ να ηγηθεί μιας συμμαχίας ευρωπαϊκών και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την θέση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδήγησε την χώρα προς τα πίσω διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε πως στόχος είναι η ΝΔ να ηγηθεί μιας συμμαχίας των ευρωπαϊκών και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm, ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι οι ομάδες εργασίας της ΝΔ δουλεύουν ώστε στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης να παρουσιαστεί ένα πλαίσιο θέσεων για την οικονομία, ενώ είπε πως αύριο ο κ.Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το προγραμματικό πλαίσιο της ΝΔ για το προσφυγικό – μεταναστευτικό.
Ερωτηθείς τι θα κάνει η ΝΔ αν γίνει κυβέρνηση στο θέμα των κόκκινων δανείων  απάντησε πως το κόμμα παρουσιάζει τις θέσεις του στη Βουλή αλλά και το εξωτερικό.
«Η ΝΔ δεν θέλει να γίνει κυβέρνηση επειδή θα είμαστε αρεστοί στους ξένους …
Η Ελλάδα θα πρέπει να ζητά να υπάρχει στην χώρα μια αξιόπιστη κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τις καλύτερες ευρωπαϊκές και διεθνείς πρακτικές» υπογράμμισε ο κ.Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει αξιοπιστία στο εξωτερικό καθώς, όπως είπε, «εάν είχε δεν θα τις είχαν ζητήσει να περάσει τον κόφτη».
Ερωτηθείς για συνεργασίες με άλλα κόμματα είπε πως η ΝΔ θέλει να ηγηθεί μιας συμμαχίας των ευρωπαϊκών και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων, ενώ υπογράμμισε πως θα δοθεί προτεραιότητα στην διεύρυνση της απήχησης του κόμματος ώστε να επιστρέψουν οι πολίτες στη ΝΔ.
Σε ότι αφορά την επίμαχη διάταξη για τις off shore ο κ.Χατζηδάκης είπε πως η ΝΔ είναι στη γραμμή της αποκάλυψης και της ενοχής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η νέα ρύθμιση είναι δημαγωγικού περιεχομένου σημειώνοντας ότι ακόμα και νομικοί αμφισβητούν την συνταγματικότητα της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης