Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Δεν με ενδιαφέρει να διατηρήσω το μικρό ΠΑΣΟΚ που παρέλαβα ένα χρόνο πριν

Γεννηματά: Δεν με ενδιαφέρει να διατηρήσω το μικρό ΠΑΣΟΚ που παρέλαβα ένα χρόνο πριν
Γεννηματά: «Το μάρμαρο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το πληρώνει η μεσαία τάξη και τα χαμηλότερα εισοδήματα»
Δεν την ενδιαφέρει να διατηρήσει το μικρό ΠΑΣΟΚ που παρέλαβε ένα χρόνο πριν, όπως δήλωσε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
Γι' αυτό, όπως τόνισε μιλώντας σε στελέχη του κόμματός της και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έχει μεγάλη αξία ο διάλογος για την κεντροαριστερά να γίνει από την βάση, από την ίδια την κοινωνία.
«Δεν δίστασα να βάλω και τον εαυτό μου στην διαδικασία αυτής της κρίσης από την βάση, στο πλαίσιο της σφυρηλάτησης της ενότητας, και θα πάω παντού για να μεταφέρω το μήνυμά μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας», πρόσθεσε η Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την υλοποίηση προοδευτικών μεταρρυθμίσεων για το κράτος και την οικονομία, «για να κερδίσουμε αξιοπιστία και ως πολιτικό σύστημα αλλά και ως χώρα απέναντι στους εταίρους μας - για να διεκδικήσουμε πιο δυναμικά αλλαγές στη συμφωνία».
Σύμφωνα με τη Γεννηματά, έφτασε η ώρα η Ελλάδα να επιμείνει για την περαιτέρω ελάφρυνση τους χρέους της και να επαναπροσδιορίσει τα πρωτογενή πλεονάσματα-στόχους που της έχουν τεθεί.
«Δεν βγαίνει το 3,5% στο οποίο δεσμεύθηκε η κυβέρνηση», επεσήμανε σε άλλο σημείο της ομιλίας της.
Η Γεννηματά υποστήριξε ότι «το μάρμαρο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το πληρώνει η μεσαία τάξη και τα χαμηλότερα εισοδήματα», ενώ για τη Νέα Δημοκρατία ανέφερε πως «προσπαθεί να κρύψει τις συντηρητικές της πολιτικές πίσω από ένα νέο-λαϊκισμό μεταρρυθμίσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης