Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην αντεπίθεση περνά ο Τσίπρας – Παρουσιάζει το σχέδιο για τη δίκαιη ανάπτυξη

Στην αντεπίθεση περνά ο Τσίπρας – Παρουσιάζει το σχέδιο για τη δίκαιη ανάπτυξη
Ομιλία στις 20:00 στο Μουσείο της Ακρόπολης
Μετά την πρώτη αντικυβερνητική συγκέντρωση των Παραιτηθείτε αλλά και τη συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περνά στην αντεπίθεση και παρουσιάζει σήμερα το κυβερνητικό σχέδιο για τη δίκαιη ανάπτυξη.
Το σχέδιο θα παρουσιαστεί στις 20:00 το βράδυ σε ομιλία του πρωθυπουργού στην εκδήλωση με θέμα «Ελλάδα 2021: Δίκαιη Ανάπτυξη – Παραγωγική Ανασυγκρότηση», στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τα υπουργεία Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο της κυβέρνησης βασίζεται σε τρεις βασικούς άξονες.
Συγκεκριμένα, την παραγωγική ανασυγκρότηση, το ξεμπλοκάρισμα μεγάλων έργων και το σχετικό χρονοδιάγραμμα και τα χρηματοδοτικά εργαλεία (πακέτο Γιούνκερ, ΕΣΠΑ, πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αναπτυξιακός νόμος, αναπτυξιακή τράπεζα, Παρευξήνια τράπεζα κτλ), που στόχο έχουν την προσέλκυση επενδύσεων και τη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Παράλληλα ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει ένα μίνι απολογισμό του έως σήμερα κυβερνητικού έργου και να παρουσιάσει μεταξύ άλλων και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης