Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο

tags :
Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο οι αλλαγές στον εκλογικό νόμο
Προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί η συνεδρίαση
Με κύριο αντικείμενο τις επικείμενες αλλαγές στον εκλογικό νόμο συνεδριάζει σήμερα στις 10:00 το πρωί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Παρών στη συνεδρίαση να είναι πιθανότατα και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Χθες ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στο Μουσείο της Ακρόπολης υποστήριξε πως αυτές τις ημέρες κλείνει ένας κύκλος για την χώρα.
« Με την πρώτη αξιολόγηση ολοκληρώθηκε ο πιο σημαντικός και δύσκολος κύκλος του προγράμματος» ανέφερε ο πρωθυπουργός, ο οποίοςεπιτέθηκε στην αντιπολίτευση για το μοντέλο ανάπτυξης που προώθησε τονίζοντας ότι οι διαφορές με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι χαοτικές.
«Για εμάς ανάπτυξη σημαίνει εκ νέου ένταξη της οικονομίας στον παγκόσμιο καταμερισμό εργασίας, δημιουργία οικονομίας με παραγωγική εξειδίκευση, επούλωση τραυμάτων του κοινωνικού κράτους, ευρύ φάσμα παραγωγικών δραστηριοτήτων, συνεργατικά σχήματα κοινωνικής οικονομίας, επιχειρηματικότητα που προσανατολίζεται στην παραγωγή βιώσιμων και αξιοπρεπώς αμειβόμενων θέσεων εργασίας.
Εστιάζουμε σε πόρους και δυνατότητες ανεκμετάλλευτες, στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας, τα υψηλά ποσοστά νέων με πτυχία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη γη και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, τη γεωγραφική θέση της χώρας.
Σχεδιάζουμε κράτος με επιτελικό ρόλο στην οικονομία, που παρέχει υπηρεσίες υψηλής στάθμης, βαθειά αντιγραφειοκρατικό για τους παραγωγικούς φορείς. Ικανό να σχεδιάσει και μα κατευθύνει πόρους σε δημιουργικές κατευθύνσεις» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης