Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Οι “γνωστοί άγνωστοι” που έκαιγαν το κέντρο της Αθήνας λεωφορεία, τώρα αποτελειώνουν τις Αστικές Συγκοινωνίες

ΝΔ: Οι “γνωστοί άγνωστοι” που έκαιγαν το κέντρο της Αθήνας λεωφορεία, τώρα αποτελειώνουν τις Αστικές Συγκοινωνίες
«Ο συνήθως λαλίστατος κ. Σπίρτζης, σιωπά, δεν έχει ακόμη καταδικάσει τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές»
Με αφορμή τον πρόσφατο βανδαλισμό των ακυρωτικών μηχανημάτων στις Αστικές Συγκοινωνίες, η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης για την «ανοχή» που επιδεικνύει.
Βανδαλισμός Αστικές Συγκοινωνίες σημειώθηκε και την περασμένη εβδομάδα, όταν άγνωστοι σταμάτησαν τρόλεϊ, το εκκένωσαν και στη συνέχεα το παρέδωσαν στις φλόγες.
«Η κυβέρνηση ανέχεται ακραία στοιχεία να καταστρέφουν δημόσια περιουσία και να περιχαίρουν για τις καταστροφές τους βγάζοντας και σχετικές ανακοινώσεις.
Μέχρι τώρα, οι “γνωστοί άγνωστοι” έκαιγαν στο κέντρο της Αθήνας λεωφορεία και τρόλεϊ, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και δυσκολεύοντας κυρίως τη ζωή των εργαζομένων και άλλων πολιτών που χρησιμοποιούν κατά κανόνα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, ενώ προθέτει:
«Τώρα, με την ανοχή της κυβέρνησης, επιχειρούν να αποτελειώσουν τις Αστικές Συγκοινωνίες, καταστρέφοντας τις τελευταίες ημέρες 514 ακυρωτικά μηχανήματα στην περιοχή της Αττικής.
Ο συνήθως λαλίστατος κ. Σπίρτζης, σιωπά, καθώς δεν έχει ακόμη καταδικάσει τις απαράδεκτες αυτές πρακτικές που στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων.
Είναι άραγε οπαδός του “δεν πληρώνω”, όπως έκαναν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης