Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση κατά Τσίπρα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης – Στις 12:00 η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Επίθεση κατά Τσίπρα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης – Στις 12:00 η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ
Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να θέσει σε εκλογική ετοιμότητα τους βουλευτές του
Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική αναμένεται να εξαπολύσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.
Η συνεδρίαση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή.
Ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί εκτεταμένα στη στάση που θα τηρήσει η ΝΔ όσον αφορά τον εκλογικό νόμο, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τις προτεινόμενες αλλαγές της κυβέρνησης.
Παράλληλα, ο κ.Μητσοτάκης εκτιμάται ότι θα ζητήσει από τους βουλευτές του να παραμείνουν σε εκλογική ετοιμότητα καθώς αν και ενδεχομένως δεν θα επαναφέρει το μόνιμο αίτημα του για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, θα επισημάνει ότι με την ψήφιση του εκλογικού νόμου είναι ζήτημα χρόνου το πότε θα στηθούν οι κάλπες, έστω και αν ο διοικητής της ΤτΕ υπογραμμίζει σε όλους τόνους ότι δεν πρέπει να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις για να μην ανατραπεί για ακόμα μια φορά η πορεία της οικονομίας.
Προφανής στόχος αυτής της κίνησης του προέδρου της ΝΔ είναι κυρίως να συσπειρώσει τους βουλευτές του ενόψει των δύσκολων «αναμετρήσεων» που έπονται στη Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης