Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Θλιβερή η επίδοση της Κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ανεργίας

ΝΔ: Θλιβερή η επίδοση της Κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ανεργίας
«Η καταπολέμηση της ανεργίας δεν γίνεται με περισσότερες προσλήψεις ημετέρων στον ΟΑΕΔ, αλλά με περισσότερα προγράμματα τόνωσης της απασχόλησης»
Οξύτατη κριτική απέναντι στην κυβέρνηση άσκησαν ο Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς και ο Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας του κόμματος, Βασίλης Οικονόμου, αναφορικά με την τροπολογία που κατατέθηκα και που αφορά τη δημιουργία 360 νέων οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού στον ΟΑΕΔ.
Μεταξύ άλλων, η κοινή ανακοίνωση των δύο βουλευτών αναφέρει ότι η καταπολέμηση της ανεργίας γίνεται με περισσότερα προγράμματα τόνωσης της απασχόλησης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την επίδοση της κυβέρνηση στον εν λόγω τομέα ως «θλιβερή».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση των δύο βουλευτών:

«Με την καθιερωμένη πλέον μέθοδο των διορισμών "από το παράθυρο" κομματικών της φίλων, η Κυβέρνηση επισπεύδει με τροπολογία τη δημιουργία 360 νέων οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού στον ΟΑΕΔ για να προσλάβει εργασιακούς συμβούλους.
Της θυμίζουμε ότι η καταπολέμηση της ανεργίας δεν γίνεται με περισσότερες προσλήψεις ημετέρων στον ΟΑΕΔ, αλλά με περισσότερα προγράμματα τόνωσης της απασχόλησης.
Εκεί η επίδοσή της παραμένει θλιβερή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης