Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση – Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα Κύπρου και Ιρλανδίας

Χατζηδάκης: Κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση – Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα Κύπρου και Ιρλανδίας
Οι δηλώσεις Τόσκα και Πολάκη αποδεικνύουν ότι έχουμε μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να πείσει τους ξένους είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την εκτίμηση ότι κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι οι δηλώσεις των υπουργών Τόσκα και Πολάκη αποδεικνύουν ότι έχουμε μια κυβέρνηση που δεν συναντάται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και «που δεν μπορεί να πείσει τους ξένους ότι κάνουμε μια νέα αρχή».
«Κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση...
Υπάρχει θέμα διάκρισης των εξουσιών και ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης σχετικά με τις πρόσφατες τοποθετήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά της δικαιοσύνης και της αστυνομίας.
Όσον αφορά την τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα περί διαλόγου της κυβέρνησης με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων, ο κ.Χατζηδάκης ανέφερε πως «δεν γίνεται διάλογος με καταληψίες αυτό ξεπερνά τη φαντασία».
«Αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι πρέπει να νομιμοποιήσει τις καταλήψεις να φέρει ν/σ στη Βουλή και να τοποθετηθεί» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης, κάνοντας λόγο για κυβερνητικό κρυφτούλι με τις καταλήψεις.
«Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη χώρα σε χώρα του ‘‘ου μπλέξεις’’ (...)
Να ακολουθήσουμε το δρόμο της Κύπρου και της Ιρλανδίας με χαμηλότερες δαπάνες και χαμηλότερους φόρους...
Δεν το καταλαβαίνει η κυβέρνηση, είναι δέσμια των ιδεοληψιών της» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση «να κάνει συμμαχία με την κοινή λογική» για την ανάπτυξη της οικονομίας, αντί να υπονομεύει τις διαρθρωτικές αλλαγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης