Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι άδοξο – Το τζαμί για ποιους μουσουλμάνους και οι καταληψίες περιθωριακοί

tags :
Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι άδοξο – Το τζαμί για ποιους μουσουλμάνους και οι καταληψίες περιθωριακοί
Αν νομίζει η κυβέρνηση ότι ελλείψει κριτικής από τα κανάλια θα διασωθεί, θυμίζουμε ότι ο Σαμαράς είχε όλα τα κανάλια μαζί του και στο τέλος χρεοκόπησε πολιτικά.
Τις τελευταίες εβδομάδες δύο βασικά ζητήματα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον…αν και η πραγματικότητα είναι ότι οι πολίτες παραθερίζουν και ίσως αδιαφορούν για την πολιτική καθημερινότητα.
Ποια είναι τα δύο βασικά ζητήματα;

1)Το ή τα τζαμί που ενέκρινε η ελληνική βουλή.
Τα τζαμί είναι ο θρησκευτικός χώρος των μουσουλμάνων.
Σε μια λογική ή καλύτερα παραλογισμό πολυθρησκευτικότητας, πολυπολιτισμικότητας και άλλα τινά η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική βουλή πήραν μια απόφαση η οποία όμως ενέχει τεράστιο ρίσκο.
Ποιο είναι το λάθος στα τζαμί;
Ποιοι μουσουλμάνοι θα θεωρήσουν το τζαμί χώρο λατρείας οι σουνίτες, οι σιίτες ή κάποια άλλη αίρεση του Ισλάμ;
Ο μέσος έλληνας πιστεύει ότι το Ισλάμ είναι ένα μέγα λάθος.
Ο ορθόδοξος χριστιανός μπορεί να επισκεφτεί μια εκκλησία των καθολικών, ένας σουνίτης δεν μπορεί να βρεθεί στον ίδιο χώρο λατρείας ενός σιίτη μουσουλμάνο που τους χωρίζει θρησκευτική άβυσσος.
Τι θέλουμε να πούμε;
Ότι είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα υπάρξουν επεισόδια στα τζαμί που θα κατασκευαστούν ως χώροι λατρείας του Ισλάμ.
Και ενώ η Ελλάδα, λανθασμένα δέχθηκε να κατασκευαστούν τζαμί για τους μουσουλμάνους η Τουρκία απαλλοτριώνει εκκλησίες ορθοδόξων και καθολικών όπως αναφέρει η Express.uk
Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην θρησκεία, στην Ελλάδα ισχύει η ανεξιθρησκία δηλαδή η ελευθερία επιλογής του θρησκεύματος.
Όμως δεν μπορεί η χώρα δήθεν με το επιχείρημα της πολυπολιτισμικότητας να λαμβάνει αποφάσεις χωρίς να έχει αποτιμήσει όλους τους δυνητικούς κινδύνους.
Η θρησκεία για τον χριστιανό είναι περισυλλογή για ορισμένους μουσουλμάνους είναι μίσος για τον συνάνθρωπο.

2)Το δεύτερο βασικό ζήτημα σχετίζεται με την στάση της κυβέρνησης και βουλευτών της κυβέρνησης έναντι ταραχοποιών και καταληψιών.
Μάλιστα ορισμένοι διακριτικά και έμμεσα πήραν και το μέρος τους.
Όχι σχεδόν όλοι αλλά όλοι από αυτούς τους καταληψίες δεν είναι τίποτε άλλο από κωλόπαιδα που το παίζουν επαναστάτες της δεκάρας.
Μια σοβαρή κοινωνία δεν μπορεί να επιτρέψει τέτοιες πράξεις, οι καταληψίες δεν έχουν καμία νομιμοποίηση.

Όλα αυτά πως συνδυάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ του μνημονίου, της δεύτερης αξιολόγησης, ο ΣΥΡΙΖΑ τον τζαμί και των καταληψιών θα κληθεί να αντιμετωπίσει από εδώ και πέρα την καθημερινότητα.
Οι πολίτες είναι εξοργισμένοι από τους υψηλούς φόρους, οι επιχειρήσεις σχεδόν όλες αντιμετωπίζουν ταμειακά προβλήματα ενώ πολλές βρίσκονται κοντά στο χείλος της χρεοκοπίας.
Οι πολίτες θα γυρίσουν από τα μπάνια του λαού και εν συνεχεία από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν να κρίνουν τα έργα και ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ.
Η δοκιμασία όπως αποδεικνύει η εμπειρία είναι νομοτελειακή και το αποτέλεσμα προκαθορισμένο.
Το πολιτικό τέλος του ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει και θα είναι άδοξο.
Η καθημερινότητα θα καταστρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αν νομίζει η κυβέρνηση ότι ελλείψει κριτικής από τα κανάλια θα διασωθεί, θυμίζουμε ότι ο Σαμαράς είχε όλα τα κανάλια μαζί του και στο τέλος χρεοκόπησε πολιτικά.
Ο καιρός γαρ εγγύς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης