Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ):Αν ο Τσίπρας δεν κάνει γρήγορα εκλογές θα έχει χειρότερο πολιτικό τέλος από αυτό του Παπανδρέου

Γεωργιάδης (ΝΔ):Αν ο Τσίπρας δεν  κάνει γρήγορα εκλογές θα έχει χειρότερο πολιτικό τέλος από αυτό του Παπανδρέου
"Υπαρχει τρόπος να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ", τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης
«Εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στη realnews, εκτιμώντας ότι αν ο Α. Τσίπρας αν δεν τις κάνει γρήγορα «θα έχει χειρότερο πολιτικό τέλος από αυτό του Παπανδρέου».
Κατά τον ίδιο, «το παραμύθι της σκληρής διαπραγμάτευσης Τσίπρα- Καμμένου δεν πουλάει πια»,  ενώ «αποδείχτηκε στην πράξη η πιο υποχωρητική κυβέρνηση στους ξένους που είχαμε ποτέ.»
Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε τη φράση του κ. Καμμένου «στα τέσσερα» που φώναζε στην κυβέρνηση Σαμαρά και σχολίασε «τώρα απ΄ότι έμαθα πήγε για εγχείρηση στα γόνατά του στις Κάννες μάλλον από  το πολύ στο σκύψιμο».  
Σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ που δήλωσε ότι θα μείνει αλλά θα μειωθεί,  ανέφερε ότι στη ΔΕΘ  ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα κεντρικός άξονας του οποίου θα είναι η μείωση των φόρων και των κρατικών δαπανών.
Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «η Ελλάδα πρέπει να γίνει μια  χώρα η οποία θα έχει νόημα να κάνεις μια επιχείρηση ή μια επένδυση.
Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε προτείνει ισοδύναμα μέτρα για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ.
Ναι, υπάρχει τρόπος να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ.».
Περαιτέρω, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, Γ. Σταθάκη που τον κατηγορεί πως οτιδήποτε λέει κατά του ΣΥΡΙΖΑ «εδράζεται σε πλαστογραφία», ο  κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι «ο κ. Σταθάκης λέει τόσα ψέματα που δεν θυμάται ούτε ο ίδιος τι έχει πει κατά καιρούς»,  ενώ σχολιάζοντας τη διαφωνία του Π. Σκουρλέτη να δοθεί το 17% της ΔΕΗ, σημείωσε ότι «ο υπουργός όπως και όλη η κυβέρνηση έχει υπογράψει να δοθεί το 17%  της ΔΕΗ ως ένα από τα προαπαιτούμενα της αξιολόγησης.
Ο άνθρωπος αυτός ή δεν ξέρει τι υπογράφει ή είναι  διχασμένη προσωπικότητα».
Ακόμη, εκφράζει τη διαφωνία του στο να συγκρουστεί ο Κυρ. Μητσοτάκης με τον Κ. Καραμανλή, λέγοντας ότι «η ΝΔ ενωμένη παρά ποτέ – σύμπασα – θέλει μόνο ένα πράγμα: να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών όσο τον δυνατόν γρηγορότερα».   
Τέλος, για το κίνημα «Παραιτηθείτε» υπενθυμίζει ότι διαδικτυακά είχε υποστηρίξει ότι ήταν μέχρι σήμερα η μοναδική επιτυχημένη αντικυβερνητική προσπάθεια στους δρόμους, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι «οι δραματικές εξελίξεις του φθινοπώρου θα το αναζωογονήσουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης