Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καββαδία (ΣΥΡΙΖΑ): Τι θέλει η ΝΔ; - Διαγραφή ή ρύθμιση του χρέους της;

tags :
Καββαδία (ΣΥΡΙΖΑ): Τι θέλει η ΝΔ; - Διαγραφή ή ρύθμιση του χρέους της;
Δεν της βγήκε της ΝΔ η τακτική για τις τηλεοπτικές άδειες και τώρα την αλλάζει υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Να ξεκαθαρίσει τη στάση της αναφορικά με το εάν ζητά διαγραφή ή ρύθμιση του χρέους της καλεί τη ΝΔ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, η οποία αναφερόμενη στη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τηλεοπτικές άδειες, είπε πως δεν της βγήκε η στρατηγική και τώρα την αλλάζει.
Αναφερόμενη στην εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των ΜΜΕ και των κομμάτων, η κα.Καββαδία υποστήριξε πως «βγαίνουμε όλοι σοφότεροι από τη διαδικασία της εξεταστικής».
«Ο ελληνικός λαός βλέπει με σάρκα και οστά ανθρώπους που μόνο άκουγε.
Ένα από τα κέρδη μεταξύ άλλων είναι η πλήρης απομυθοποίηση των προσώπων.
Η γλώσσα του σώματος, το τρόπος που καθένας απαντάει δείχνει πολλά.
Κατά την διάρκεια της εξέτασης του Παναγιώτη Ψυχάρη χθες ακούστηκαν διάφορα προσβλητικά αλλά και ψέματα.
Ο κ. Ψυχάρης μας είπε ότι το MEGA είναι συνεπές στις υποχρεώσεις του.
«Πληρώνουμε τα δάνεια» τόνισε ενώ οι ίδιες οι τράπεζες κατήγγειλαν στην Εξεταστική Επιτροπή ότι από τις 19 Απριλίου 2016 δεν αποπληρώνονται τα δάνεια του σταθμού» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο η κα.Καββαδία.
«Ενώ γνωρίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και στο MEGA είναι απλήρωτοι εδώ και 3 και 4 μήνες αντίστοιχα ο κ. Ψυχάρης μας απάντησε – όταν τον ρωτήσαμε αν οι εργαζόμενοι είναι ικανοποιημένοι – ότι υπάρχει μια «μικρή δυστοκία» και ότι «κάποιοι δεν είναι ικανοποιημένοι γενικά από τη ζωή τους».
Μάλιστα αρνήθηκε να απαντήσει για την μη καταβολή μισθών λέγοντας ότι αυτό είναι ενδοεταιρικό θέμα» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κα Καββαδία επισήμανε ότι έχουν περάσει 24 ώρες από την στιγμή που ζήτησε την επίσημη απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με την διαδικασία αποπληρωμής του δανείου της καθώς ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, πρόσφατα δήλωσε ότι πρέπει να κουρευτεί το δάνειο του κόμματος του γιατί δεν μπορεί η Νέα Δημοκρατία να το εξυπηρετήσει!
«Όμως χθες ο Μάκης Βορίδης, όταν ρωτήθηκε στην Επιτροπή, αν συμφωνεί με αυτή την άποψη είπε ότι δεν μιλούν για κούρεμα αλλά για διαδικασία ρύθμισης» τόνισε η κα.Καββαδία, κάνοντας λόγο για αλισβερίσι μεταξύ της ΝΔ και των καναλιών λέγοντας ότι αυτή η πρακτική φάνηκε και από τα προσκόμματα που έθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση στην λειτουργία του ΕΣΡ. «
Υπάρχει ένα παλιό πολιτικό σύστημα που δεν θέλει να κινηθεί τίποτα σε αυτή την ιστορία.
Δεν ήθελαν να προχωρήσει αυτή τη διαδικασία.
Δεν τους βγήκε και αλλάζουν τώρα τακτική.
Ρίχνουν το τυράκι και στους υπόλοιπους αν έρθουμε εμείς στα πράγματα θα ξαναμπείτε όλοι στο παιχνίδι» υποστήριξε η κα.Καββαδία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης