Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Η χώρα είναι και θα παραμείνει σε ύφεση – Θα καταργήσουμε το νόμο Παππά

tags :
ΝΔ: Η χώρα είναι και θα παραμείνει σε ύφεση – Θα καταργήσουμε το νόμο Παππά
Με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η κυβέρνηση δεν καταπολεμά τη διαπλοκή τονίζει η ΝΔ
Την εκτίμηση ότι η χώρα σέρνεται, την ώρα που τα εισοδήματα των νοικοκυριών μειώνονται δραματικά από τη φορολογία και τη μείωση μισθών και συντάξεων εκφράζει η ΝΔ όπως τουλάχιστον προέκυψε από τη συνεδρίαση της Συντονιστικής Ομάδας Κοινοβουλευτικού Έργου της ΝΔ υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Κ. Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ η χώρα είναι και θα παραμείνει σε ύφεση, ενώ αναφέρεται ότι «η κατάσταση ενόψει του φθινόπωρου και του πολύ δύσκολου χειμώνα γίνεται αισθητή από την κοινωνία από την οποία έρχεται μια δυνατή βοή “δεν αντέχουμε άλλο"».
Η ΝΔ εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την πορεία του προσφυγικού ενώ υποστηρίζει πως η κυβέρνηση σκόπιμα υπερτονίζει το θέμα των τηλεοπτικών αδειών για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και τους πολίτες από την οδυνηρή καθημερινότητα που βιώνουν.
Όπως αναφέρουν, η κυβέρνηση με το νέο διαγωνισμό δεν καταπολεμά τη διαπλοκή, αντίθετα υφαίνει νέο δίκτυο διαπλοκής, ενώ παράλληλα δεσμεύονται ότι ηΝέα Δημοκρατία θα καταργήσει το νόμο Παππά επαναφέροντας το ΕΣΡ και τον κεντρικό-αποφασιστικό ρόλο του στη διαδικασία.
Όσον αφορά την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, υπογραμμίζεται ότι θα καταθέσει σχέδιο εξόδου από την κρίση μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας και δίνοντας ελπίδα και προοπτική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης