Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Δεν βλέπω εκλογές – Επιζήμια για την χώρα η παραμονή του Τσίπρα

Γεωργιάδης: Δεν βλέπω εκλογές – Επιζήμια για την χώρα η παραμονή του Τσίπρα
Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την εκτίμηση ότι η χώρα δεν πρόκειται να οδηγηθεί σε εκλογές διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χαρακτήρισε επιζήμια για την χώρα την παραμονή του Τσίπρα.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, έκαναν μεγάλη ζημιά στην κυβέρνηση.
«Νομίζω ότι τους γύρισε πολύ μπούμερανγκ, η αναλγησία των κυβερνώντων μπροστά στην ανεργία των ανθρώπων.
Η εικόνα της κας. Τσικρίκα, ο Τσίπρας, ο οποίος πάντα ήταν το καλό παιδί και το χαμογελαστό, το οποίο έχασε τη ψυχραιμία του και της είπε περίπου «βγάλε το σκασμό» και κυρίως η συνέχεια του θέματος, όπου έβαλαν τον Πολάκη να της ορμήξει, αυτό νομίζω ότι του έκανε πολύ μεγάλη ζημιά.
Μην σας μπερδεύει το χαμογελαστό πρόσωπο του Τσίπρα, αυτό είναι μία μάσκα.
Ο πραγματικός Τσίπρας είναι ο Πολάκης» είπε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «ο κόσμος πολύ γρήγορα κατάλαβε, ότι το να λέει ότι θα μοιράσει 246 εκατ. είναι ψέμα» καθώς βγήκε αμέσως η Κομισιόν και είπε ότι «αυτά δεν μπορείτε να τα ακουμπήσετε γιατί είναι μέσα στο πρόγραμμα».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι δεν βλέπει εκλογές.
«Μακάρι να γίνουν σήμερα εκλογές, μακάρι να είχαν γίνει από χτες.
Η παραμονή του Α. Τσίπρα, είναι επιζήμια για τη χώρα» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αναφερόμενος στον Κ. Μητσοτάκη τόνισε ότι «είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ εργατικός, είναι αυτό που λέμε νοικοκύρης».
«Όταν με το καλό γίνει πρωθυπουργός, θα σας καταπλήξει.
Πιστεύουμε ότι αν είναι να πάρεις την εξουσία με παραμύθια και μετά σε κυνηγάνε από πίσω και σου λένε, αυτά μας είπες και δεν τα έκανες, βλάπτεις και τον εαυτό σου και τη Δημοκρατία» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος χαρακτήρισε την κυβέρνηση Σαμαρά ως την καλύτερη κυβέρνηση της κρίσης.
«Όταν ο Σαμαράς, ο κακομοίρης, δούλευε 24 ώρες το 24ωρο, για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, ένα μπράβο δεν άκουσε στην Ελλάδα.
Η κυβέρνηση Σαμαρά, ήταν μακράν η καλύτερη κυβέρνηση της κρίσης» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις.
«Ήμασταν το Σεπτέμβριο του 2015, μείον 7 μονάδες στις εκλογές και είμαστε τώρα, συν 6, δηλαδή, έχουμε σε ένα χρόνο 14 μονάδες διαφορά.
Θυμάστε καμία άλλη φορά, που σε έναν χρόνο, να έχεις 14 μονάδες διαφορά δημοσκοπική μεταβολή;» διερωτήθηκε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης