Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας (ΝΔ): Θα είναι ολέθριο για τον τόπο αν δεν αλλάξουμε κυβέρνηση

Γκιουλέκας (ΝΔ): Θα είναι ολέθριο για τον τόπο αν δεν αλλάξουμε κυβέρνηση
«Δεν πρόκειται να απολυθεί κανείς» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ,  Κ. Γκιουλέκας
«Αν δεν αλλάξουμε κυβέρνηση σε αυτόν τον τόπο, αν συνεχιστεί αυτή η πορεία της σημερινής κυβέρνησης, νομίζω ότι αυτό θα είναι ολέθριο για όλον τον τόπο», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ,  Κ. Γκιουλέκας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.
«Πιστεύω ότι είναι μια εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση που πρέπει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, φυσικά μέσα από εκλογές, όπως γίνεται πάντοτε σε όλες τις δημοκρατίες, να φύγει από την εξουσία», υπογράμμισε.
Ο κ. Γκιουλέκας για τον πρωθυπουργό, Α. Τσίπρα, ανέφερε ότι «εισπράττει το τίμημα από τα ψέματα που έσπειρε δεξιά και αριστερά χωρίς καμία ντροπή».
Ο ίδιος αναφερόμενος στην επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και την αποψινή του ομιλία, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «αυτή η επίσκεψη έρχεται σε μια πολύ ευαίσθητη περίοδο, σε μια περίοδο πραγματικά που ο κόσμος δυστυχώς βρίσκεται σε απόγνωση και λέω δυστυχώς γιατί όταν βουλιάζει ο τόπος μας βουλιάζουν όλοι και ποτέ δε θα μπορούσαμε να βάλουμε την κομματική φωνή -τουλάχιστον εμείς στη ΝΔ- πάνω από αυτό το οποίο επιτάσσει το γενικό συμφέρον, το εθνικό συμφέρον.
Λυπάμαι αλλά δυστυχώς όλο αυτό το διάστημα αυτούς τους 20 περίπου μήνες που κυβερνά η σημερινή κυβέρνηση δηλαδή το μισό της θητείας με άλλα λόγια έχουμε οπισθοχωρήσει πάρα πολύ, έχουμε βουλιάξει και σε όλους τους τομείς δυστυχώς έχουμε αρνητικό πρόσημο.
Ο κόσμος δεν χρειάζεται να ακούσει νούμερα που υπάρχουν πάρα πολλά.
Ο κόσμος αυτό το οποίο βλέπει είναι η καθημέρινότητά του».
 Ο κ. Γκιουλέκας διαβεβαίωσε ότι στο πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη δεν περιλαμβάνονται απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων εκτός όσων έχουν πλαστά πιστοποιητικά.
Όπως είπε, «δεν πρόκειται να απολυθεί κανείς.
Αυτό είναι μια καραμέλα την οποία θέλει να πιπιλίζει η κυβέρνηση γιατί στην απόγνωσή της δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλα παρά να διασπείρει τον φόβο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης